събота, 21 май 2011 г.

Световен апокалипсис ще настъпи днес 21-05-2011 год

Днес 21.05.2011 трябва да настъпи унищожението на света предрича известен пророк


Според американския пророк Харолд Кампинг Апокалипсисът настъпва днес, България се спасява!


Апокалипсис apokalipsisi 21-05-2011 унищожениеСтрашният съд ще настъпи само за онези, които вярват в него. За неверниците, каквито сме българите по тази тема, Апокалипсис няма да има. Американският лъх за края на света накара дядовците да се шегуват по селските кръчми. „Ай да пием по една ракия, че може да ни е за последно” – вика бай Иван на комшията си и двамата бавно, но устремително се запътват към селското барче, както казват сега на кръчмата. Колко мила и родна картинка!

Апокалипсисът да си изживяват американците. И без това пророкът Харолд Кампинг си е техен. Стотици хиляди души от американски секти днес очакват да се възнесат на небето. Сигурно още толкова предчувстват, че ще се пържат в Пъкъла. Защото според Харолд Кампинг днес в 18 часа ще настъпи Апокалипсисът.
Apokalipsis апокалипсис свят унищожение 21.05.201189-годишното старче успя да наплаши стотици хиляди свои сънародници и дори влезе с мрачното си пророчество в световния информационен обмен.

Кампинг е пенсиониран инженер от Оукланд, Калифорния. Той твърди, че всички онези, които нямат грехове, ще все възнесат на небето, а другите ще останат на Земята, където ще загинат от опустошителни бедствия. Апокалипсисът ще започне днес в 18 часа и ще завърши с пълно унищожаване на планетата в рамките на 5 месеца до 21 октомври, тази година.

Според самопровъзгласилия се пророк праведниците на зеята били само 3 процента от общото население, т.е. около 200 млн. души. Останалите 6 и половина милиарда души просто ще бъдат затрити от Господа.

Темата беше широко дискутирана в медиите, в частност в американските религиозни радиостанции и телевизионни канали, както и в интернет. Последователите на Кампинг обаче не се ограничиха с проповеди по улиците – те дори наеха рекламни площи, в които да предупредят населението за приближаващия край на света. Десетки подобни билбордове с датата 21 май 2011 г. се появиха в различни градове в цял свят.

В България можем пък да кажем, че ние чакаме 24 май – и не защото идва Краят, а за да почетем празника на нашата писменост и култура. Ура!

Източник: razkritia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.