вторник, 26 юли 2011 г.

Жена за секс Как да свалим момиче успешно, жена за една нощ

Сваляне на жена


Да свалите момиче понякога е ужасно трудно, дори ви се струва невъзможно - нали? Това е така докато не овладеете някой тънкости. След това всяка следваща свалка ще е все по-лесна и по-интересна за вас. Усещането че събитията са под ваш контрол е изключително приятно. А когато става дума за първите стъпки в отношенията с една жена - е изключително важно да сте сигурен всяко ваше действие до какъв резултат ще доведе.

Как да свалим жена за секс

Полезни техники за сваляне на жена


Всички познаваме мъже, които могат да имат, което момиче си поискат и всички се чудим : „Как го правят?“ Да, жените са привлечени от властта и статуса. Да, те са привлечени от симетрични характеристики, сила и увереност. Но ние всички знаем, че има някои не толкова привлекателни и не толкова силни момчета, по които много жени припадат. Ето някои от техните тайни:

1. Поддържайте вашия имидж и мъжественост.
Преди да можете да съблазните едно момиче, трябва да имате добър, позитивен имидж. Създавайте приятели и бъдете очарователни при всеки един контакт. Никога не се колебайте да кажете на човек, колко много се възхищавате от някого, тъй като в крайна сметка това ще достигне до конкретното лице и ще изглежда безспорно истински. Никога не спорете (аргумента е анти-съблазняване). Едно момиче не може да устои на човек, когото всички харесват, освен ако е някакъв вид бунтар срещу общественото мнение.

Секс момиче за една нощ
2. Покажете стратегическа слабост (по избор).
Тази стъпка не е задължителна, но ще ускори съблазняването. Ако слабостта ви обаче е естествена, пропуснете тази стъпка. Ако сте мъжко момче, лека проява на слабост и чувствителност ще ви накара да изглеждате честни, романтични, невинни, и по-близко до идеята на едно момиче за „единствения“. Всички момичета се страхуват от момчетата на някакво ниво. Колкото по-женствена и капризна е, толкова по-необходима е тази стъпка. Ключът към изпълнението на тази стъпка е правилното манипулиране на истината. Не говорете за раздели или неща, които наистина ви правят чувствителни. Както и при танците, ваша работа е да я водите. Не я водете в депресиращи теми. Добавяйте на мъжки поглед върху женски теми. Добра идея би било да се каже: „Да, гледах The Notebook. Хареса ми как той не й даде надежда, след като я видя с друг мъж.“

3. Фино разкривайте човешката си страна с разговори за табута и сексуалност.
Ако не можете да правите намеци, пропуснете тази стъпка. Когато говорите за секс, кажете го по начин, който Шекспир би одобрил. Например, „Сънят е второто ми любимо нещо в леглото“ или „моите съседи са шумни през деня, но им прощавам, защото те пък се примиряват с мен през нощта.“

4. Правете обратното на това, което другите правят.
Ако момичето е убийствено красиво, я игнорирайте. След като чуе за репутацията ви, ще се чуди, защо не сте привлечени от нея. Ако другите я пренебрегват, дайте й вниманието, за което жадува.

5. Никога не се извинявайте излишно.
Никога не се притеснявате, когато говорите с момиче, защото ще бъде изписно на лицето ви и тя ще го изтълкува като знак за липса на кураж и неувереност, което отблъсква повечето момичета.

6. Дайте й достатъчно лично пространство.
Ако има неща, които не харесва във вас, дайте й време да забрави за тези неща и да фантазира за добрите неща, които бихте могли да й предложите.

7. Разсмивайте я.
Когато една жена се смее, тя се чувства по-спокойна и защитата й намалява (както и задръжките й).

8. Докосвайте я еротично.
Докосвайте ръцете й, косата, раменете, глезените, и обратно. Не я чакайте тя да го направи първа. Ако не й харесва, тя със сигурност ще ви покаже това. Докосвайки я ще й покажете, че я намирате за привлекателна, а също и че сте разумно уверени. И двете неща може я накарат да се почувства привлечена от вас.

9. Говорете съблазнително.
Никога не започвайте разговор фокусиран върху работа, училище, MySpace, Facebook, семейство, телевизионни предавания, или други всекидневни неща. Никога не говорете за себе си. Говорете за екзотични ваканций, митология, пол (понякога), история, астрология, мечти, съдбата и всичко останало, приятно и нематериално. Не давайте становища, с изключение на предпочитанията си за приятни неща и за неща, които тя харесва. Поддържайте визуален контакт, докато говорите за тези неща. Очите са много важни.

10. Накарайте я да се почувства толкова неустоима, че едва се сдържате.
Кажете й нещо съблазнително, с което отхвърляте нещо желано – например: „Моля те, не слагай къса пола тази вечер, защото няма да устоя на изкушението!“ или нещо подобно „Моля те, не ме докосвай така, защото ми харесва повече, отколкото трябва!“ Тя най-вероятно ще направи обратното (или поне така твърди обратната психология).

11. Подскажете й, колко много ви харесват другите момичета.
Жените обръщат голямо внимание на чуждите мнения и освен това ревнуват лесно.

Как да свалим жена момиче

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.