понеделник, 31 октомври 2011 г.

Балотаж 2011 Избори за Кмет и Президент в България - водещите новини днес

Изборните новини от България за последното денонощие

Най-интересните новини от информационните агенции


Балотаж 2011 Избори за Кмет и Президент
Изборният ден започна в 6.00 ч. и продължи малко след 19.00 ч. на 30 октомври, като можеше да бъде удължен с още час, ако пред секциите все още има опашки от гласоподаватели. За президент имаха право да гласуват 6 933 748 български граждани, а за местна власт 6 514 917.

Росен Плевнелиев е новият президент на България
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова печелят изборите.

Георги Икономов е новият кмет на Банско
Георги Икономов победи Александър Краваров категорично, казаха от ОИК-Банско

Николай Драговчев е новият кмет на село Баня
Известен е резултата от балотажа в село Баня. Старият-нов кмет Николай Драговчев е получил 1074 народни гласа доверие срещу 622 на независимия кандидат Васил Ефтимов.

Признание! Станишев: За първи път в БСП защитавахме и каузата на демокрацията
"Имахме амбицията и мотивацията за победа – и на президентския вот и на местните избори. БСП не беше сама, защото за първи път от 20 години освен за лявата и социална кауза защитавахме и кауза...

Премиерът към БСП: ГЕРБ където ви засрещне, там ви бие
"ГЕРБ вече пет-шест години, където ви засрещне – там ви бие. Безспорно социологическите агенции месеци преди изборите даваха точно този резултат и хората го потвърдиха с гласа си," това заяви премиерът Бойко Борисов, като се адресира към опонентите от БСП на пресконференцията след приключването на изборния ден в неделя.

Фотогалерия: Росен Плевнелиев - новият президент на България
Кой е човекът, който след няколко месеца ще бъде лице на страната, вижте в следващите снимки.

Фотогалерия: Пресконференция на БСП
В предизборния щаб на БСП в НДК се ядосани, че обещаната от лидера на ДПС Ахмед Доган подкрепа в изборната нощ за кандидат-президента им Ивайло Калфин не се е състояла реално. "6% от гласовете за Калфин са от ДПС - това е целувката на Доган", възмути се член на ръководството на БСП. По думите му тази извадка е на социолога Юрий Асланов, който е член на Националния съвет на партията. Пак по данни на Асланов, 24% от хората в Кърджалийско, където ДПС спечели на първи тур всички седем общини, са излезли да гласуват. Две трети от тези гласове обаче били за Плевнелиев.

Фотогалерия: Пресконференция на партия ГЕРБ
Победилата според социологическите проучвания на балотажа днес кандидат президентска двойка на ГЕРб Росен Плевнелиев и Маргарита Попова не се притеснява от намерението на БСП да поиска касиране на изборите. Това заявиха двамата на влизане в НДК в отговор на репортерски въпроси.

Борисов иска феърплей, бесен, че Станишев не го е поздравил за победата
ГЕРБ вече пет - шест години, където и да ви срещне, там ви бие. Това заяви премиерът Бойко Борисов, обръщайки се към БСП и добави: „Нямате право да подценявате хората, които са гласували за нас."

Черни дни за ГЕРБ предрече Станишев
От тук нататък за ГЕРБ започват все по черни дни, с днешния резултат те постигнаха максимума си, заяви лидерът на БСП Станишев на брифинга в НДК, часове след края на балотажа.

Кой къде печели в страната
По данни на "Алфа рисърч" при изпълнена 90% извадка от паралелното преброяване във Варна има убедителна преднина за Кирил Йорданов (ГЕРБ) - 59,1%, срещу 40,9% за опонента му Веселин Марешки.

АФП: Изборите в България - тест за Борисов
Премиерът е изправен пред икономически трудности в страната си и е подложен на натиск от Брюксел да покаже по-голяма ефективност в борбата с корупцията

Калфин и Данаилов ще признаят резултатите от изборите, БСП ще анализира вота
Кандидатпрезидентската двойка Ивайло Калфин-Стефан Данаилов обяви пред Дарик, че признава резултатите от изборите и няма да иска касиране на вота.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.