неделя, 5 февруари 2012 г.

Туристи в Банско се оплакват от високи цени в курорта

И тази година търговските обекти в Банско и по специално тези около начална станция на лифта и ски зоната на Бъндеришка поляна запазват грозната тенденция на нечовешки ценови терор над местни и чужди туристи. Посетители се оплакват, че такива цени няма дори в най-скъпите ски курорти в Европа.

Чужденец се оплака, че плаща по 50 лева за дневна лифт карта, която му гарантира само бутане в навалицата, за да успее да направи няколко спускания.

Цялата статия: Цените в Банско непоносими дори за богати чужденци

1 коментар:

  1. По принцип в тази "държава" курортите са за чужденците и цените се формират на база доходите на гражданите от развитите капиталистически страни, на нас българите, управляващи и бизнесмените отдавна са счели , че почивки в курортите ни не ни трябват....Ние сме само за яздене и гавра.....

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!