вторник, 22 март 2011 г.

Facebook група "Село Баня"

Нашата общност се опитва да помагаНаскоро появилата се в интернет Facebook група "Село Баня" всячески се опитва да насърчава и призовава обществото за обединение по социални и обществено важни теми. Макар да има ефир единствено в интернет, групата се оказа доста успешна и влиятелна върху обществото извън интернет пространството, тъй като напоследък интернет се оказва най-бързо развиващата се медия. Днес във всеки дом има поне един компютър, свързан в най-популярната световна комуникационна мрежа - интернет. Това прави информацията подадена там най-бързо достъпна до голям брой крайни потребители. Именно затова ни дойде идея да създадем тази група и за радост тя се оказа сполучлива и полезна.

Нашата общност стимулира благотворителността


С общи усилия на всички участници от Facebook група "Село Баня" успяхме да популяризираме идеята на наши съграждани благотворително да се съберат дарения на средства, необходими за лечението на спешно нуждаещ се наш съгражданин. Всички членове на групата се активираха и след публикуване на коментари и призиви за съпричастност във Фейсбук пространството много хора научиха за кампанията и резултатите започнаха да се виждат. Особено известен стана благотворителния концерт на деца от детската градина в село Баня, които след едночасово супер артистично изпълнение успяха да съберат сумата от 1374 лв от граждани, които бяха дошли да видят представлението. Случаят нашумя и за няколко дни се оказа, че вече общо са събрани около 15 000 лв благотворителни пари. Сумата е 1/3 от необходимите средства за спешна лекарска намеса и лечение в чужбина на наш съгражданин от Баня.

Село Баня се организира благотворително


Припомням:
Поради продължително и тежко заболяване Борис Вениаминов Дулев на 39 год.от село Баня се нуждае от спешно лечение в чужбина. Боби се нуждае от сумата около 20 000 EUR, за да може да му бъде извършена спешна операция и следоперативно лечение. Приканват се всички желаещи да помогнат, макар и с минимални суми. За повече информация свържете се с Вера Крачанова от село Баня на телефони: Mtel-0885975055 и Globul-0899115977.

Виж още:
Край на проект "Регионално депо-Кочериново"
Собственичка на земи спира регионалното депо в Кочериново?
Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко
1374 лв след едночасов концерт на малки деца
Общо събраната сума достигна 15 000
Кой може да бъде член на Facebook група "Село Баня"

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ ОТ БАНЯ, БАНСКО И РАЗЛОГ НА СВОЯТ E-MAIL АДРЕС

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.