сряда, 23 март 2011 г.

Въоръжен обир на Инвест банк в Сливен

 Тежко въоръжен мъж атакува банка


Около 16:00 ч днес 23.03.2011 г. в град Сливен в офис на Инвест банка е направен опит за въоръжен грабеж. Първоначалната информация беше, че обирджийте са 3-ма, но по-късно по непотвърдени данни се оказа, че нападателят е един. Веднага след нахлуването очевидци извън банката чули един изстрел, а малко след това проехтели още 5 изстрела от неизвестно за сега оръжие. Минути по-късно на място пристигнала линейка, която както се разбра откарала тежко ранен мъж в спешния център на Сливен. Репортери съобщиха, че раненият мъж е бил охрана на клона на банката, който бил прострелян тежко от нападателя. Прострелна рана в лявото рамо застрашава живота на раненият охранител, които спешно е вкаран за животоспасяваща операция.

 8 заложници за задържани от нападателя


Обирджия банков обир пистолет патрониПри нападението на банката освен, че е прострелял 42 годишният охранител обирджията е задържал още 8 души за заложници. Твърденията са, че нападателят е местен и е нарко зависим, което си проличало от нервните му действия по времето на обира. Това е първият случай на такъв тежък обир на банка в България, с тежко прострелян служител и заложници. Специално обучени полицейски части са на мястото на обира, психолози, посредник за преговори, докато полицията е блокирала голям периметър от района и не се допуска движение в близост до нападението. За сега е известно, че веднага след влизането си в банката нападателят е стрелял директно в охраната и паник бутона. След това незнайно как е позволил на вторият охранител да помогне за извеждането на ранения извън банката, за да може да му бъде оказана медицинска помощ.

Още по темата:

Няма други ранени каза министър Цветанов

1 коментар:

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.