четвъртък, 7 април 2011 г.

Грозни снимки от село Баня

Неприятна гледка, но реалност от село Баня

Кликни, за да видиш изображенията в по-голям размер

Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня
Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня
Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня
Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня Снимки боклуци село Баня
Снимките са предоставени от любител - фотограф от град София, който бе силно възмутен от състоянието на селото и покрайнините. Човекът е дългогодишен почитател и посетител на Баня, но според думите му това не е пътят към съвременен туризъм на световно ниво. Ненапразно тези снимки се публикуват във връзка с предстоящата кампания на популярната телевизия bTV - "Да изчистим България за един ден"

Край на проект "Регионално депо-Кочериново" Собственичка на земи спира регионалното депо в Кочериново? Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко

3 коментара:

  1. Аз не мога да повярвам, че тези снимки са от Баня. Това е лудост, а вие хора спите ли там какво правите. Но един пророк е казал една мисъл: "На прост народ така му се пада".

    ОтговорИзтриване
  2. Да сигурна съм, че тези снимки са реални, защото моето семейство също посещава село Баня и гледката ни е позната. Това явление все по-често се наблюдава през последните 3-4 години, я това село си е избрало кмет. Явно управлението на Баня не се движи в правилна посока и селото се нуждае от нови управници. Моля ви банялии да се замислите и да направите каквото трябва, но със сигурност сегашният ви кмет не е най-добрият избор. Това важи и за кметските наместници в общинската ви управа. Не ги зная кои са и как се казват, но явно общината ви се нуждае от тотална промяна. Точно сега трябва да се замислите, защото идват избори, а следващият мандат ще продължи също както и този - цели 4 фатални години. Бъдете разумни и единни в избора си правилните хора. (Мая Николова - журналист, гр.София)

    ОтговорИзтриване
  3. Всъшност каво разгледах по-добре снимките видях. Мръсотията е около строежите. За това носи отговорност самите изпълнители и строители. В селото цари идеална чистота много по-добра от София напримерно (а се води столица). И така в тоя случай с тези снимки елате да снимате кошчето ми за боклук в него също има боклуци. Нормално е. Като свършат строежите (на рудината) ще се исчисти. А за стадиона и палетата там и всичко останало оставени са само с една цел - да не се влиза с кола на стадиона! До 2 месеца това няма да го има след като приключим с ремонта.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ ОТ БАНЯ, БАНСКО И РАЗЛОГ НА СВОЯТ E-MAIL АДРЕС

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.