четвъртък, 23 юни 2011 г.

Иван Чангов от Петрич стреля хладнокръвно по полицаи от РУП Сандански

Стрелбата по полицай в Сандански е извършена пред сградата на полицейското управление в южния град. Първоначалната версия бе, че шофьорът Иван Чангов от Петрич е спрян на пътя и вместо документи за проверка вади пищов и стрелял по полицая, който пък веднага отвърнал на огъня. Истината обаче се оказва по-различна, съобщава информационна агенция Фокус. Часът на инцидента е 23.50, а не както се съобщи рано тази сутрин към 1 ч. през ноща.

Иван Чангов се казва престъпника - името на полицая не е известно още, поради съображения на местните криминалисти


Сандански:

Полицаят в Сандански е прострелян от нарушител на Закона за движение по пътищата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Униформеният не бил на работа, но сигнализирал за възникнала реална опасност от пътен инцидент. Тази нощ към 23.50 часа служител на Районно управление „Полиция” (РУП)-Сандански и негов колега, които не били на работа, забелязали, че БМВ с висока скорост е навлязло в пешеходната зона, създавайки реална опасност от пътен инцидент за хората. Полицаят веднага подал сигнал в дежурната част, минути след това пристигнал автопатрул, който спрял шофьора на автомобила – 41-годишният Иван Чангов (Ванчо Тери). Той бил отведен в управлението за съставяне на акт за нарушението.
На излизане от там нарушителят съзрял полицая и докато отивал към паркираната си кола започнал да го обижда и псува. Минути по-късно се върнал обратно – този път в ръцете си носел пистолет, който насочил към служителя на реда. Независимо от предупрежденията, стрелял и го ранил в рамото. Последвали команда да хвърли оръжието, изстрел във въздуха, но когато И.Ч. не се подчинил и дори насочил оръжието към останалите униформени, което наложило те да използват служебното си оръжие. И.Ч. е ранен в областта на стомаха, откаран е в болница и след операция е оставен за лечение. На пострадалия полицай е оказана медицинска помощ и е транспортиран до МВР-болница в София.

По инцидента от тази нощ в Сандански е заведено следствено дело. Изясняват се мотивите за постъпката на Чангов (Ванчо Тери), дали е бил под въздействието на алкохол или дрога, както и дали оръжието използвано в среднощната стрелба е законно притежавано.

Източник: Агенция Фокус

Още криминални инциденти:
Шофьор застреля полицай в Сандански - получи обратен огън
Измами с кредити онлайн! Кредит срещу копие от лична карта
Убиха Осама Бен Ладен
Монти ухапан жестоко от пепелянка
Наводнение в село Баня
България е във война - мобилизират спецчастите
Въоръжен обир на Инвест банк в Сливен
Разложки зет измамник завлече Богомил Бонев

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ ОТ БАНЯ, БАНСКО И РАЗЛОГ НА СВОЯТ E-MAIL АДРЕС

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.