неделя, 25 септември 2011 г.

Facebook - Блокиран профил на Крум, изтрит профил - защо блокираха профила на певеца?

Блокиран Facebook профил, изтрит Facebook профил, премахнат Facebook профил, защо ми блокираха профила, не мога вляза в профила си, профилът ми е блокиран? Напоследък все повече хора отчаяно се отправят с това запитване в известни интернет търсачки и форуми, помощни страници и упътване за Facebook, като усилено търсят отговор на въпроса Блокиран Facebook профил - Активиране на Facebook профил

Изтрит Facebook профил певец Крум

Крум остана без профили във Фейсбук


Профилите на Крум са били изтрити от администраторите, поради наличието на много профили с това име и на много потребители, които се представят с чужда самоличност. Преди няколко години изпълнителят се раздели и със своя скайп, след като някой беше разбил паролата му и беше разпратил цинични съобщения до абонатите. "Тогава приключих със скайп, но с фейсбук не мога да се разделя" - допълва още певецът

"В крайна сметка тези профили си бяха наистина мои, а сега трябва да доказвам, че аз съм аз и не пиша от чуждо име. Хората да не се доверяват, когато видят нечие име - не винаги това е реалният човек" - споделя Крум.

Help button Facebook помощ
Още интересни Facebook теми:
Блокиран Facebook профил
Какво представлява Фейсбук ?
Фейсбук хакери изнудват деца за пари
Facebook трикове за Mozilla Firefox
Facebook на помощ за изчезнали хора
Facebook група "Село Баня"
Facebook портал в България

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!