петък, 18 март 2011 г.

Фейсбук Група "Село Баня" - група инициативни българи

Кой може да бъде член на група "Село Баня" ?


Facebook група "Село Баня" се състои от членове, които присъстват тук доброволно и всеки, който не се чувства комфортно може просто да напусне групата. Главната инициатива за създаването на групата беше моя (Радко Александров - село Баня) и честно казано очаквах такова масово участие на всички Facebook профили от село Баня, а също така и техни приятели от цялата страна, дори и от чужбина. Просто бях убеден, че ние се нуждаем от такова общество и много хора ще аплодират идеята и ще се включат с одобрение. Групата е отворена и всеки желаещ може да стане член и да изрази свое мнение по всички теми, които го вълнуват (не само за село Баня). Точно по тази причина групата е отворена за участие и няма никакви ограничения за кандидат членове.

Какво можем да публикуваме на страницата ?


Мнения коментари диалог разговори обществоПлатформата е свободна за достъп от всеки присъединил се и всеки един може директно да публикува своя любима снимка или коментар, идея или недоволство, поздравление към съгражданин, недоволство от институция или държавен служител. Чувствайте се комфортно и нека използваме лицето и контактите на група "Село Баня", за да помагаме на нас самите и нашето общество. Умолявам ви да спазваме добрият тон и да се въздържаме от публикуването на нецензурни коментари, снимки или сцени от личният и интимният ни живот - за тази цел всеки от нас има личен Facebook профил. Нека използваме групата единствено за добри начинания и по-добра комуникация между нас като общество, тези които желаем да променим село Баня и общественият си живот. Нека работим заедно за една инициатива, за една добра кауза - "Да променим България"!

Публикуване на качествено съдържание


Facebook група коментари социални събитияВажна е не толкова бройката, а идеята за свободното публикуване на съдържание, достъпно на български и дори на английски език, да се увеличава. От значение е не само количеството, но и качеството на съдържанието на страницата на група "Село Баня", така че освен изразяването на нови идеи за развитие на село Баня, моля споделяйте виждане за правилното развитие на българското общество като цяло. Важно е цялото интернет общество да узнае повече за група "Село Баня", за идеята, която стои зад нея, за движещите я принципи за взаимна подкрепа и общи усилия да подобрим социално нашето село Баня и да направим живота си по-приятен. Нека направим нещо за нас самите и нашите деца, нека оставим някакво наследство на следващите поколения, нека не позволим на младото поколение да напусне Баня, както напоследък се случва с много други села в цяла България.

Изпрати запитване за членство на: Facebook група "Село Баня"

Ако имате идея или мнение по въпроса, моля поълнете формата по-долу и вашият коментар ще бъде публикуван и видим от всички посетители на сайта.


Още по темата:
Какво представлява Фейсбук ?
Facebook група "Село Баня" помага на хората
Facebook на помощ за изчезнали хора
Facebook трикове за Mozilla Firefox
Как да живеем до 100 години - 8 важни стъпки

1 коментар:

  1. Стартирам коментарите като приканвам всеки желаещ да участва. Ако не се чувствате комфортно да оставите името си не го правете. Важното е да изразите своето виждане по теми, касаещи село Баня и българското общество като цяло.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.