сряда, 20 април 2011 г.

България е във война - мобилизират спецчастите

България във война обявиха Иван и Андрей снощи


Снайперисти стрелят крави странджа шап
На 19 април Войнов съобщи пред журналисти, че е договорил с главния секретар на МВР Калин Георгиев спешно включване на спецчастите. Войнов дори каза, че снайперистите ще заминат за Странджа още същия ден, а при необходимост ще се ползва и хеликоптери, но нарушителите трябва да бъдат застреляни цитирам интернет изданието Vestnik.bg.


Иван Андрей тв шоу програма вечер
Това беше една от темите драматизирани в таз вечершното шоу на Иван и Андрей - 20.04.2011г., които със сигурност успяха да стреснат доста от телевизионните и присъстващите на живо в шоуто зрители. Доста добре си изиграха ролята и колкото и сатирични да изглеждаха честно казано и аз се позамислих в първият момент, като не загрях веднага, че това е поредният им шегаджийски блъф пред камерите. Двамата шоумени така добре илюстрираха темата, че предаването си заслужаваше да се гледа.

Сафари за диви крави в Странджа ...


Крави бягат авджии снайперисти застрелват
... това е интересното заглавие пък на Мonitor.bg от днес. Медията пише, че става дума за унищожаването на 25 безстопанствени крави, които вече 20 години обикалят горите на Странджа. Добитчетата са болни и сеят заразата и сред домашните животни при всеки контакт. Те са се научили да оцеляват по кориите без помощта на човека. Това са изключително умни животни, с по-развито чувство за самосъхранение, дори по-силно от дивите животни”, каза Войнов. За премахването им са мобилизирани ловци от Агенцията по горите, но досега професионалните авджии са успели да гръмнат само 6 бройки. Останалите са направо неуловими, а с разлистването на дърветата и храстите става изключително трудно да се отстрелят хитрите добичета споменава Мonitor.bg.

Хеликоптери и Снайперисти - спецчасти с калашници в готовност
Още интересни:
Паркът за танцуващи мечки в Белица се оживи
Протест в Банско заради проверка от ЕС
Нов план за развитие на Парк Пирин

 

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ ОТ БАНЯ, БАНСКО И РАЗЛОГ НА СВОЯТ E-MAIL АДРЕС

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.