петък, 25 март 2011 г.

Обирджията се предаде съобщиха всички агенции

Свърши драмата с обира на Инвест банк в Сливен


Полиция арестува белезници нападени банкаНападателят Стефан Петров на 27 години се предаде рано тази около 7:00 ч. Служителите на полицията са били в постоянен контакт с Петров, тъй като имаше вероятност той да посегне на живота си, обясни вчера главният секретар на МВР Калин Георгиев, като заяви, че това е и основната причина да не се прилага силово извеждане на нападателя от сградата на банката. На ръцете му бяха поставени белезници, а полицията потвърди, че това е 27-годишният Стефан Петров. След продължила 39 часа криза с ранен и заложници, които бяха освободени вчера, похитителят Стефан се предаде, като излезе сам от сградата с маска на лицето и вдигнати ръце.

Маска обир банка престъпление стрелбаПохитителят не е отправял заплахи и не е искал откуп. Той пусна поетапно всички заложници, като последната задържана бе освободена близо 18 часа след нахлуването му в клона на банката. Тепърва ще се уточняват мотивите за деянието. Според първоначални данни от близки на Петър той преживял няколко социални срива в живота си и това най-вероятно го накарало да пристъпи към крайности. Стана ясно, че оръжието използвано при обира е пистолет тип "Байкал", което той притежава законно, тъй като работи като охранител по професия. Петров обаче имал доста повече от разрешените за притежание 50 боеприпаса и предстои да се изяснява от къде се е снабдил с тях.

Въоръжено нападение на банка в Сливен


Как се разви драмата ? Около 16:00 ч на 23.03.2011 г. в град Сливен в офис на Инвест банка бе направен опит за въоръжен грабеж. Първоначалната информация беше, че обирджийте са 3-ма, но по-късно се оказа, че нападателят е един. Един мъж, който е бил охрана на клона на банката, беше прострелян тежко от нападателя. Това беше единственият пострадал от нападението и по време на нападението нямаше други ранени или простреляни.

1 коментар:

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.