петък, 17 юни 2011 г.

Къща за гости планина плувен басейн, топла минерална вода, пoчивка село Баня/Банско

Село Баня - Още един хотел в Баня с плувен басейн, с минерална вода. Все повече хотели и къщи за гости в Баня започнаха да придобиват концесия за минерална вода и да предлагат балнеоложки процедури и услуги, съоръжения за забавление и релакс, като топъл плувен басейн, джакузи с минерална вода, тангентор с минерална вода.

Комплекс "Елена" в Баня открива собствен басейн


Елена Наумова Баня Комплекс Елена
Елена Наумова, един от собствениците на Комплекс "Елена" - къщи под наем в село Баня, съобщи специално за Selo-Banya.com, че на 18 Юни е организирано частно парти. Официално ще бъде открит новият плувен басейн в комплекса, с който собствениците се надяват да привлекат интереса на повече посетители не само към себе си, но и към Баня, а също и да помогнат за развитието на цялото село като балнео курорт.

Специално за Selo-Banya.com Елена Наумова каза:


Плувен басейн комплекс Елена Баня
- "Аз съм убедена, че след още няколко години село Баня ще бъде много популярно и известно не само в региона, но за него ще се говори и в чужбина. Това село има абсолютно невероятен потенциал със своите минерални извори, стратегическо разположение и будни хора. Аз познавам много достойни млади хора в Баня, които са поели в правилната посока и със своя труд и бизнес способности ще отведат селото далеч на ниво европейски и световен балнео курорт".

Минералната вода в Баня е топла и притежава много добри качества за лечебни процедури:


Село Баня басейн къщи Елена
Елена Наумова каза още: ..."Минералната вода в село Баня може да се използва за SPA, балнеолечение и профилактика на хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, благоприятна е също за след-оперативно лечение профилактика на стари травми - счупвания на кости, изкълчвания, натъртвания, ревматизъм, ишиас, ломбаго, дископатия, гръбначни възпаления и счупвания, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система, камъни в бъбреците, черния дроб, стомаха, урологични и кожни болести - акне, псориазис, трипер, сифилис, възпаления на дихателните пътища, неврози, както и хронични натравяния с някои тежки метали (радиоактивен стронций, церий и др.)"

Повече за Комплекс "Елена"


Къщи гости Баня детски кът
За онези, които не знаят - Комплекс "Елена" се намира от дясно, в началото на Баня, на влизане от София в селото и предлага - хотелска част с двойни, тройни стаи и апартаменти, а също и много добре оборудвани къщи под наем за туристи. Елена Наумова призната поетеса и журналист, която е родена в село Баня и е един от собствениците на комплекса, който е построен преди няколко години, първоначално с друга цел, но съвсем скоро беше пре-категоризиран и официално вече заработи като къщи за гости, за посрещане на посетители на Баня и региона, за лятна и зимна почивка на планина, SPA процедури, балнеология е много позитивно настроена за развитието на селото.


Комплекс Елена Баня къщи под наем
Собствениците на красивият комплекс твърдят, че Баня има много голям капацитет за успешно  развитие на туристически бизнес и гледат много сериозно на начинанието си. В момента в района на комплекса се довършва мащабен основен освежителен ремонт и приключи строителството на плувен басейн, който ще ползва топла минерална вода директно от изворите на Баня, за което собствениците официално се сдобиха с разрешение за 25 годишна концесия. Освен това ще бъде монтирана мини водна пързалка за най-малките, на по-късен етап ще бъдат пуснати в експлоатация джакузи, сауна, парна баня, масажен кабинет и др. За повече информация и резервация, моля посетете сайта на комплекса - www.komplekselena.com

Интервю: Радко Александров

Още интересни теми:
Село Баня се сдоби с още един плувен басейн
Елена Наумова отпразнува своят 60-ти рожден ден
Великденски традиции в село Баня
Стартира новият уеб портал на село Баня
Минерален плаж Баня откри новият плувен сезон
Паркът за танцуващи мечки в Белица се оживи
Рок фестивал Elevation Music Fest Разлог 2011
Банско Джаз Фестивал - нов интернет портал
Vitaslim - отслабване, красива коса, кожа и здрави нокти
Едноседмична програма за отслабване

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.