събота, 9 юли 2011 г.

Пригответе си сами безвредна вода по елементарен начин

Приготвяне чиста безопасна питейна вода

Пригответе си сами безвредна вода по елементарен начин


За да бъдем здрави, трябва да разберем, че е необходимо организмът ни да приема само чиста питейна вода, но всички сме наясно, че едва ли някъде е останала такава. Затова трябва сами да си я пречистваме. Въглените филтри са добри, но изчистват само органичните вещества, а металите остават. Има и по-ефикасни очистители, но те са прекалено скъпи и едва ли всяко домакинство може да си ги позволи. Съществува един много лесен и напълно достъпен метод, при който водата се изчиства от излишните примеси и става 30 пъти по-чиста. Ето как става това:.
Предния ден водата се преварява, изстудява се до стайна температура и се налива в тенджера. Замразява се така, че една трета част от водата в тенджерата да остане незамръзнала. По законите на физиката в леда не попадат примеси, защото структурата на леда изхвърля от себе си излишните молекули, а обхваща само водните. Той първо се образува около стените на тенджерата, а мръсната вода остава в средата. Вечерта с нож се пробива средата и се излива незамръзналата вода, която е събрала в себе си всички примеси. След това за по-голяма сигурност останалата заледена вода се облива с малко гореща, за да изчезнат и полепналите по леда примеси. След това се оставя ледът да се разтопи по естествен начин.

Стомашно разстройство, повръщане, температура, общо неразположение? Сигурно на повечето от вас се е случвало да нямат вода известно време, и след като пуснат кранчето от там да потече нещо мътно с цвят на разредена боза или безалкохолна бира. В някои големи градове, както и в не малка част от по-малките градчета и села, тръбите са в ужасно състояние. Точно те са местата, в които се развиват опасни бактерии, които предизвикват стомашно-чревни разстройства. Случаи на опасна вода това лято има много.
Още: Прочети колко е опасна чешмяната вода

Интересни теми:
Опасна ли е водата от локалния водопровод
Пием вода с бактерии и нитрати
Анализ на минералната вода в Баня, Благоевградско
Разделно хранене за добро здраве
Как да живеем до 100 години - 8 важни стъпки
Лили Иванова разкри своята тайна диета
Vitaslim - отслабване, красива коса, кожа и здрави нокти
Смехотерапия лекува всички болести

Какво трябва да знаем за разделното хранене

Отслабване с разделно хранене - без гладуване и медикаменти
Отслабва ли се от разделното хранене?
Има ли полза да се храним разделно?
Научно обосновано ли е разделното хранене?

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.