събота, 25 юни 2011 г.

Elevation 2011 провален от лошо време и слаба организация - преименуваха го на "Яко излагейшън мюзик фестивал"

Elevation музикален рок фестивал Разлог 2011
Организаторите съобщиха официално, че фестивала LOOP ELEVATION е прекратен, поради много лошото време в Разложка котловина, в подножието на Пирин.

Пълен провал! Наред с лошото време и по стара българска традиция имаше и лоша организация и неумение за работа в екип на организаторите на фестивала. Не се и съмнявах, че това ще се случи по модел на некадърното управление на българската държава през последните 50+22 год. Наистина имах гадното предчувствие още когато разбрах за идеята за такова мероприятие. Това не е хапка за нашата уста. Напомня ми за всички грандиозни изказвания на разни некадърни политици напоследък, че вече всичко ще бъде под контрол и така мизерията продължава десетилетия наред - провал.

Яко излагейшън мюзик фестивал в Разлог

Нерви още преди началото на концерта в Петък


Пълен провал! Всичко започна като в "съвременна българска приказка" - закъсняващ транспорт от и до мястото на концерта, много чакане на опашките за гривни, купони за храна и въобще за всичко. Това, което стресна мнозина, бе наистина хаотичното организиране на целият фестивал. Объркани разпоредители, неуточнени входове, километрични опашки за билети и купони за консумация, недостатъчно тоалетни в зоната на входовете, лоша организация на баровете. Цареше пълен хаос и разруха от всякъде, а хората нервно започнаха да роптаят. Някой отзад се пошегува "Хора объркали сме мястото! Тук е входа за друг фестивал - "Яко излагейшън мюзик фестивал".

За съжаление още преди началото на първата вечер от дългоочакваното събитие надеждите и очакванията на доста любители на хубава музика бяха смачкани. Като се започнe от чакането с часове за достъп до селската ливада, на която иначе се въргалят стада от петнисти говеда и овце, твърде ранните участия на групи, които никога на са свирели на светло, редица неуредени проблеми от разнороден характер, лоша логистика, неадекватно отношение на целия персонал. Пълен провал!

На всичкото отгоре няколко часа преди началото на купона предадоха, че Jamiroquai отменя участието си в концерта, поради здравословни причини, това вече беше капак на всичко. Тръгнах си с горчив привкус, лошото настроение и купчина курешки по подметките на новите ми кецове.
Автор: Яко излагейшън мюзик фен

Още интересни теми:
360° изглед от LOOP Elevation
Elevation Music Festival прекратен
Elevation Music Festival Разлог
Израелци ще почиват в село Баня
Нов плувен басейн в село Баня
Ново заведение отвори врати в село Баня
Selo-Banya.com информационен туристически портал на село Баня
Минерален плаж Баня откри новият плувен сезон
ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, Баня с победа на Млад огнеборец
Великден - традиции в село Баня, Благоевградско
Деца от Баня разбиха елитна гимназия в Банско

22 коментара:

  1. Хора яко съм бесен и прецакан. Не се ядосвам толкова за лошото време, яд ме е на организацията. Егати селската работа останаха само курешките по подметките на обувките ми. Тия тъпаци как така забутаха концерта на това тъпо място в Разлог ? А организациятя беше пълна нула бива ли такова нещо. Явно в село Разлог не са чували за социална дейност и мероприятия. Не знам кой е организирал всичко, но наистина беше много тъпо подредено и дезорганизирано.

    ОтговорИзтриване
  2. Хъх ти май си много незапознат...мероприятието се организира изцяло от Софийски фирми и институции...община Разлог няма нищо общо...А и Разлог си има много мероприятия, които протичат прекрасно...Аз съм от София и мога да ти кажа че това си беше типично "Столична работа"...

    ОтговорИзтриване
  3. Interesno mi e tozi dolniq komentar uj e ot Sofia, a pak znae 4e na ob6tinata v Razlog i proti4at prekrasno meropriqtiata. Liubopitno ot koga sofianci zapo4naha da se interesuvat za procesite v ob6tina Razlog ne znam. Az sam ot Razlog i ne znam kakvi meropriqtia proti4at qvno mnogo sam nazad.

    ОтговорИзтриване
  4. Община Разлог отговаряше единствено за полицията...!! казвам ЕДИНСТВЕНО. Мястото бе страхотно изгледа уникален планина,сняг природа...не ви ли е срам да ревете за това....сигурно сте мишки които им дай само клубове и зали ....ей хора...излезете на въздух !!! стига негативизам 5 години подред ще се прави в РАзлог и се обещават доста добри групи с които се водят преговори....нека да се поправат от грешките си и другата година да направим по добро парти....само ще издам леко групите с които се преговаря - U2,Depeche Mode...

    ОтговорИзтриване
  5. Няма никакво значение от кои град е организирано.Просто е супер зле!

    ОтговорИзтриване
  6. Нямаше никаква организация, пълна пародия и хаос цареше. Кой е виновен не зная, но защо трябваше да е в този тъп град Разлог. Те тия там явно са пълни селяндури бива ги само вмирисани кожи да обличат. Оставете ги да си правят кукерските маскаради озвучени със зурни и тъпани - това ли е българския фолклор? Как може Банско вече 20 да не се проваля с Джаз фестивала, а разложани не могат да се справят и с едно събитие. Призовавам организаторите да преместят рок феста в Банско и всичко ще бъде перфектно.

    ОтговорИзтриване
  7. Има истина в горния коментар дайте фестивала на хората от Банско и всичко ще е наред. Аз до сега не сам чул да е имало такъв гаф с джаза в Банско. Там каквото пипнат всичко се получава тия хора нещо друга раса ли са на знам. И аз съм за феста в Банско. Самият дух на града и хората е по-различен а в този селски град Разлог останах с впечатление че хората са зверски прости и нелюбезни. Нямам такива спомени от града на Вапцаров. Дайте феста на Банско.

    ОтговорИзтриване
  8. Дам...сигурно и за крака на jamiroquai са виновни хората от Разлог...виновни са и за Sonisphere и за всичко провалено тая година... Може би е време да се осъзнаете

    ОтговорИзтриване
  9. Proval, proval, proval palen proval. Samo ova moga da kajaza Elevation rok fest Razlog. Nikoga ne me e bilo tolkova qd 4e sym precakan.

    ОтговорИзтриване
  10. Като изключим дребни пропуски не беше толкова лошо. Навремето никой не е господар и не зависи от нас, но на мен ми хареса. Разбира се има какво да се желае още много. Сигурна съм, че догодина организаторите ще си вземат поука и всичко ще бъде наред. Пак ще присъствам и мястото ми харесва много само да не беше се развалило времето.

    ОтговорИзтриване
  11. До тая последната.... Абе ти на кой фестивал си била. Щото тука за преебеишън 2011 Разлог говорим.

    ОтговорИзтриване
  12. Да се организира такова мащабно събитие си е цяло "изкуство".Сериозен ангажимент! Но нали в България всеки работи,каквото му падне и където се уреди,резултата е налице-много разочарования! На всичкото отгоре в страната има хора,които са завършили в областта на културата специалност: "Организация на масови празници" и знаят как и умеят да си вършат работата.Необяснимо защо никой не им дава шанс за работа.Може би, защото някой си мисли,че това не е кой знае какво и всеки може да го свърши. Късмет на следващия фестивал!

    ОтговорИзтриване
  13. "Коментарът ви ще се покаже, след като бъде одобрен".
    Това съобщение ме разби!Страхувах се,че ще бъда обвинена в залитане по "Соца", но това надмина очакванията ми!Какво значи одобрен? Пак ли цензура? И докога?

    ОтговорИзтриване
  14. От Редактора към горния коментар!


    Разбира се, че се одобряват коментарите. Това се прави с единствената цел да се избегне публикуването на спам коментари, които се пускат от софтуерни приложения и създават проблем на коректната работа на сайта. Иначе цензура няма и всеки е добре дошъл да изкаже мнението си.

    ОтговорИзтриване
  15. Да живее Elevation и всички тези групи - Jamiroquai, Cypress Hill, Hurts, 30 Seconds to Mars, Stereo MCs, Delinquent Habits, Dog Eat Dog, Cyanna, Parov Stelar, Odd Crew, Gentleman & the Evolution, Morcheeba, Sepuko 6, Monyx, Остава, Tri O Five.

    ОтговорИзтриване
  16. До тези по-горе, които оплюват Разлог. Аз съм от Разлог и ще ви кажа, че от както се помня Разлог организира и провежда мероприятия, които събират стотици хиляди. Много повече от колкото се бяха събрали сега на това мероприятие. До сега провал не е имало. Не искам да обиждам драскачите, които са писали по-горе. Те сигурно могат да спрат вятъра или да оправят времето. Може би и обстановката и природата в вмирисаните на марихуана и други гадости столични клубове е по-хубава. :)

    ОтговорИзтриване
  17. az sam edin tam edi koi si nemojah da otida na izlageishan 2011 razlog i po dobre no hodih predi nqkolko godini v bukuresht na festival koito beshe v sarceto na grada i imashe mnogo izvestni grupi nachelo s nely fortado i cypress hill vsichko beshe perfektno horata znaeha kakvo pravqt i kak da go napravqt

    ОтговорИзтриване
  18. festivala se kazvashe Best Fest i beshe mega qko mnogo sceni i mnogo razlichni stilove muzika

    ОтговорИзтриване
  19. Все обичат да плюят това българите! Транспорта си беше супер точен и на отиване и на връщане. Не забелязах по поляната да има нечистотии, но в края на вечерта определено имаше купища чаши и празни бутилки от вода-което беше доста грозно. Музиката ми хареса, имаше атмосфера. Това че един от най-чаканите изпълнители си навехна крака е над възможностите и отговорностите на който и да е организатор. Жалко за вятъра на другия ден-

    ОтговорИзтриване
  20. Абе много добре беше замислен концерта, ама нямахме късмет това е. Elevation е добра инициатива и догодина Elevation 2012 пак ще отида.

    ОтговорИзтриване
  21. Екипа на Selo-Banya.com благодари на всички за коректните коментари. Винаги ще има доволни и недоволни, но важното е да има диалог и уважение към мнението на другите. Ние също сме уверени, че Elevation Fest 2012 ще бъде по-добър. Наистина времето не е под наш контрол и хората не можем да се противопоставим на природните явления.

    ОтговорИзтриване
  22. Излагейшън фестивала бе провал , И защото се организира от МентеТел.

    Каквато фирмата спонсор - организатор, такъв и фестивала. А за Банско Джаз Феста - ами той се прави от адекватни хора и затова винаги е бил адекватен и на ниво!

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.