вторник, 31 май 2011 г.

Зелена карта САЩ резултати 2012 обявени за невалидни

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА


  Резултати Зелена карта 2012
  Проверка резултати Зелена карта DV-2012
Посолството на САЩ (USA) обяви официални, че поради техническа грешка публикуваните резултати за лотария "Зелена карта" 2012 Diversity Lottery са обявени за невалидни. Очаква се ново преразглеждане и изтегляне на печелившите кандидати.

Невалидни резултати поради компютърна грешка


Очакват се нови резултати след 15 Юли 2011


Съобщение на Посолството на САЩ у нас:

Резултатите от процеса на селектиране за лотарията „Зелена карта” за 2012 г. (DV-2012) са отменени. Резултатите, които бяха налични чрез функцията за проверка на статута (ФПС) в уебсайта на Държавния департамент dvlottery.state.gov, бяха публикувани в резултат на грешка и са невалидни. Резултатите не са валидни, тъй като, заради компютърна грешка, не представляват подбор на случаен принцип на кандидатите, както се изисква от американския закон.

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА


Това означава, че са отменени всички съобщения, с които кандидатите са били уведомени, че са избрани за по-нататъшно участие в DV-2012. Ако сте получили такова съобщение чрез ФПС в сайта dvlottery.state.gov, то вече не е валидно.

Нов подбор на случаен принцип ще се извърши въз основа на първоначалните електронни формуляри за програмата DV-2012. Ако в периода 5 октомври до 3 ноември 2010 г. сте изпратили електронен формуляр, който отговаря на изискванията, няма да е необходимо да кандидатствате отново. Вашият електронен формуляр ще бъде включен в новото теглене на принципа на случайния подбор. Номерът за потвърждение, който се изисква, за да се потвърди статута на електронния ви формуляр, остава същият. Няма да се приемат нови електронни формуляри за програмата DV-2012.

Очакваме резултатите от новото теглене по принципа на случайния подбор да са налични до 15 юли 2011 г. чрез функцията за проверка на статута в уебсайта на Държавния департамент dvlottery.state.gov. Извиняваме се за причиненото неудобство

За допълнителна информация и следващи съобщения за лотарията „Зелена карта” за 2012 г. можете да проверявате следните сайтове:


Кандидатите от България могат да изпращат запитвания до отдел „Имигрантски визи” на посолството на САЩ в София на имейл адрес: iv_sofia@state.gov

Зелена карта САЩ измама - не известяват по e-Mail, съобщава USA посолството у нас


Американското посолство в София предупреждава българските граждани да не отговарят на писма или имейли, които съобщават, че получателят е спечелил от лотария "Зелена карта САЩ". Виж повече

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА

1 коментар:

  1. Айде, не останаха днеска има утре нема, побързай народе, там само нази чакат ХА–ХА, цъ-цъ, "God Bless America"

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.