сряда, 8 юни 2011 г.

Пресконференция на кмета на Разлог във връзка с проекта за новото регионално депо на територията на с. Баня

Кметът на Разлог ще даде пресконференция за регионалното депо в с. Баня


Агенция Фокус съобщава,

 Снимка: Информационна агенция "Фокус"
Kметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев и председателят на Общински съвет Разлог д-р Радко Тумбев, с екип от експерти и учени, ще дадат пресконференция на 9 юни във връзка с проекта за новото регионално депо на територията на с. Баня, Община Разлог и възникналите обществени протести, съобщиха от общината. Пресконференцията ще започне в 11.00 часа в червената зала на Американския университет в Благоевград.

Регионалното депо е стратегически важен обществен проект, инвестициите са за над 12 милиона лева, като средствата ще бъдат осигурени от ЕС. Неговото строителство ще осигури чиста среда и над 200 работни места по време на строителството, както и 30 постоянни работни места за 30 години.

Още интересни теми:
Протестен митинг в село Баня срещу депото за отпадъци
Професор Щерев за сметището в Баня
Село Баня продължава с протестните дeйствия
Депо за отпадъци Разлог - мнения, коментари на известни онлайн медии
Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко
Какво мислите за изграждането на сметище в село Баня
Община Разлог спечели делото за сметище в Баня
Иван Гюров се похвали пред Агенция Фокус за новото депо в Баня
Взеха проби от благоевградското сметище край Бучино

2 коментара:

  1. Аз се чудя защо след като депото ще се строи в Баня хитрият кмет на община Разлог ще изнася пресконференция в Благоевград. Аз ще присъствам, но гражданите от Баня ка ще дойдат? Да не би общината да им е осигурила транспорт, както направи с импровизираното посещение на депото в Созопол. Сигурен съм, че поставени оратори от Баня, които ще коментират в полза на кмета ще присъстват там и то с осигурен превоз, а може би и безплатен обяд. Засрамете мошеници как смеете да манипулирате така обществото. И ако някой се обади на БТВ и Скат, за да не присъстват на протестният митинг в Баня, то сега те ще са там със сигурност, за да отразят колко умен и находчив е кмета Герчев.

    ОтговорИзтриване
  2. v banq smeti6te neeeeeeeeeeee

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.