сряда, 27 юли 2011 г.

Блокиран Facebook профил - Активиране на Facebook профил

Facebook banned блокиран Фейсбук профил
Възможно е по някаква причина вашият профил във Фейсбук да бъде деактивиран. Ако сте прочели условията на компанията преди да активирате профила си за първи път би трябвало дa знаете какви може да са причините, за да блокират достъпа ви до мрежата. Ако не сте го направили още би било добре да ги прочетете в полезният раздел "Условия за ползване на Facebook", за да може да предотвратите това да ви се случи.

Как да активираме спрян Facebook профил


Ако по някаква нелепа случайност и вашият Facebook профил бъде деактивиран ето как да постъпите адекватно и да го реактивирате отново. Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете защо акаунта ви в Facebook е спрян. Сигурен съм, че при регистрацията си в социалната мрежа не сте прочели "Условия за ползване на Facebook". Най-честите причини за спиране на даден профил са публикуване на неприлични снимки, постване на злобни и нецензурни коментари, опити за скрита реклама, което е в разрез с условията, защото от Facebook разчитат да печелят пари от опцията си Facebook реклами. Възможно е и акаунтът ви просто да е блокиран, което означава, че не е напълно деактивиран. Това обаче не означава, че от Facebook ще го разблокират без причина. В този случай може да изчакате да премине временното блокиране или да се информирате поради каква причина сте го получили. Имайте предвид и възможността профилът ви да е хакнат и да е под контрола на злонамерен ползвател. За да избегнете злоупотреби ви препоръчвам да прочетете раздела от помощния център - Keeping your account secure, който за съжаление засега не се предлага на български език.

Как да решите проблема със спреният Facebook профил


Facebook help помощен център
Ако акаунтът ви е деактивиран основателно или по погрешка трябва да вземете мерки, иначе рискувате да го загубите завинаги. Първото нещо, което трябва да направите в този случай е да попълните формуляра, който може да видите в снимките в галерията. Той е достъпен дори когато не сте логнати във Facebook. Може да опитате да изпратите и имейл на disabled@facebook.com и да попитате поради каква причина акаунтът ви е бил деактивиран. В писмото си обяснете, че сте готови да премахнете всяко съдържание, довело до блокирането или деактивирането на профила ви, за да покажете на компанията, че сте готови да поправите грешката си.

Как да увеличим сигурността на Facebook профила си

Как да се предпазим от грешки в Facebook профила си


Дори да не е деактивиран или блокиран вашият Facebook профил, имате възможност да подсигурите допълнително акаунта си с помощта на тази опция. Съветвам ви също регулярно да правите резервно копие на профила си, за да имате пълен достъп до данните си във всеки един момент. Съветвам ви също да прочетете подробно Теми на помощните обсъждания в помощния център на Facebook.

Имате нужда от помощ? Използвайте "Help" бутон


Ако напътствията от Помощния център на Facebook не ви помагат достатъчно можете да последвате тази Фейсбук станица https://www.facebook.com/groups/solvemyissue/ или да се опитате да откриете полезни съвети от специално създадената интернет страница - Facebook.Start.bg, която предоставя помощна информация за работа със социалната мрежа.

Help button Facebook помощ
Още интересни Facebook теми:
Какво представлява Фейсбук ?
Фейсбук хакери изнудват деца за пари
Facebook трикове за Mozilla Firefox
Facebook на помощ за изчезнали хора
Facebook група "Село Баня"
Facebook портал в България



  Заслон Тевно езеро снимки
  Фотогалерия от заслон Тевно езеро в Пирин планина

214 коментара:

  1. помогнете ми От фейсбука цъкнах на една снимка на приятел и след това цъкнах на блокирай там незнам какво си и ми изчезнаха всички снимки от профилите на приятелите ми От инструменти натиснах най отдолу настройки ли свойства ли беше след това зареди изображение автоматично изключения и там вече не знам какво да отблокирам адреза на фейсбука не го виждам какво да направя че да оправя тази каша дето направих

    ОтговорИзтриване
  2. Опитай да намериш решение на проблема в този помощен портал на Фейсбук - facebook.start.bg

    ОтговорИзтриване
  3. Днес опитах да вляза в профила си, но за мое учудване с пояли следния текст:

    Акаунтът е затворен

    "Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "

    Интересно ще ми е да разбера поне причината, поради, която профилът ми е затворен. Не фигурирам никъде вече, нямаме отбелязан на снимки нито в списъците с приятели, никъде! Има ли някаква вероятност да си върна профила или трябва да си правя нов?

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, днес опитах да вляза в фейсбук профила си, но ме посрещна следния текст:

    "Акаунтът е затворен

    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "

    Мога ли да разбера причината поради, която профилът ми е забранен. И дали има вероятност да си върна профила или да си правя нов?

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е вероятно да си нарушил някое от условията на Facebook. Причините може да са много от публикуване на нецензурни коментари до нередовни или порнографски снимки. Възможно е да ви блокират профила дори ако прекалено много рекламирате други сайтове или публикувате на чужда стена много връзки към други сайтове, което Facebook го таксува като умишлен SPAM и скрита непоискана реклама, която е досадна за другите потребители. За съжаление полезните отговори са на анлийски език, но ако не ви е проблем може да прочетете повече:

    Disabled: You are unable to log in to your account, and it is no longer visible to other users.
    There are different reasons why you may not be able to access your account and unique ways to contact Facebook for each case. Therefore, it is important to be sure that you are using the correct channel when submitting a request for help.

    My personal Facebook account is disabled.
    There are different reasons why you may not be able to access your account and unique ways to contact Facebook for each case. Therefore, it is important to be sure that you are using the correct channel when submitting a request for help. First, identify the correct reason why you are unable to access your account from the three reasons that are listed below. Then, follow the instructions listed by the reason that pertains to you.

    Disabled for violating Facebook's Statement of Rights and Responsibilities
    Facebook accounts that have been reported or detected for policy violations may be disabled by Facebook. Possible reasons include, but are not restricted to:
    Continued prohibited behavior after receiving a warning or multiple warnings from Facebook
    Unsolicited contact with others for the purpose of harassment, advertising, promoting, dating, or other inappropriate conduct
    Use of a fake name
    Impersonation of a person or entity, or other misrepresentation of identity
    Posted content that violates Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities (this includes any obscene, pornographic, or sexually explicit photos, as well as any photos that depict graphic violence. We also remove content, photo or written, that threatens, intimidates, harasses, or brings unwanted attention or embarrassment to an individual or group of people)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря! г/д разбрах поради какви причини, могат да ме "накажат".Аз лично не се сещам да съм нарушил правилата до толкова, че да ме "затрият", но явно са преценили, че съм. Писах на един от посочените имейл адреси, пък да видим дали ще има няк'во развитие... Ще почакам 2-3 дни, ако няма резултат ше си направя нов акаунт и така ... :)
    Но до колко разбирам отговорите на писмата са автоматични, само няк'ви спам съобщения!

    Благодаря отново за инфото!

    ОтговорИзтриване
  7. Ами то добре ще си направиш нов профил, но той трябва да е с различни данни от тези в блокираният, това обаче го прави един вид фалшив профил и един ден пак може да имаш проблеми. Имай в предвид, че понякога от Фейсбук, ако се усъмнят, е един профил, че е фалшив може временно да го спрат и да поискат притежателя да изпрати копие на личната си карта. На мен лично ми се случи един път и го казвам от личен опит. Напоследък засилиха много контрола, защото изключително много фалшиви профили се създават в мрежата.

    ОтговорИзтриване
  8. Аха, то има една опция чрез SMS където мога да потвърдя, че профила е мой но за жалост тел номер с който по-рано се регистрирах в момента е спрян и пак нямам вариант.
    А колкото до това, че ако си направя нов профил, ще бъде "фалшив", не знам, мисля, че няма защото предишния дето го "затриха" блокираха, вече не фигурира никъде... мисля,че няма вариант да бъде фалшив!

    Другият вариант е някой нарочно да ме е докладвал, и така да са решили да ме премахнат знам ли ... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам подобен проблем, изгубих си телефона и сега не мога да вляза във фейсбук, тъй като кодовете ги получавам там :( как мога да получа достъп до профила си?

      Изтриване
    2. Вие сте си изгубили телефонния апарат само. Кодовете ги изпращат на телефонен номер, а не на апарт. Вашият мобилен оператор ще ви предостави нова СИМ карта със същия номер и проблема ви е решен.

      Изтриване
    3. Имам и аз въпрос по темата. През май ми откраднаха телефона, който беше логнат към фейсбука ми. Може би след това не съм си сменила паролата, сега съм с друг апарат. Преди малко получих есемес, че в профила ми е влизано през непознато устройство, а в уведомителния мейл пишеше, че апаратът е същият като откраднатия ми. В "Мтел" казват, че дори картата ми да е деактивирана и апаратът да се ползва с друга карта, ако акаунтът ми е бил свързан към устройството, може да се влиза в него. Сега съм с нова парола. Изтрих почти всичките си лични съобщения и влизайки през сегашния си телефон, виждам само тези, които съм запазила. Според вас, при това положени има ли възможност някой да ми прочете съобщенията? Дори да успее да влезе, не би трябвало да ги вижда, щом съм ги изтрила през компа си, нали?

      Изтриване
  9. Абе, за един профил във фейсбук, никога няма да си дам личната карта, та било то и копие!

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина е възможно някой да е пуснал оплакване, но явно е имал повод, защото те проверяват оплакванията. Ако някой е написал, че си публикувал обида към него или нередовна (порнографска снимка) онези първо проверяват, преди да ти блокират профила.

    Що се отнася до личната карта, разбира се, че не трябва да се предоставя. Наистина има случаи на Кредит срещу копие от лична карта [..]

    ОтговорИзтриване
  11. Да,да личните данни, заради това са ЛИЧНИ!

    Опитах да върна стария профил по всички възможни начини... няма резултат, поне до сега!
    Направих си нов :D но пък сега другата простотия, потърсих приятелство на 15 човека , и веднага ме скастриха, че нямам право да търса повече приятелства... :D сега и това трябва да чакам :D

    ОтговорИзтриване
  12. Трябва да се внимава с искането на приятелства, когато профилът е нов, защото явно в софтуера е заложено да те блокира ако искаш прекалено много. По-добре ако имаш някаква друга връзка със предишните си приятели да ги помолиш те да ти искат приятелство, защото на старите и доказани профили лимита за искане е по-висок и за тях няма опасност. Повече полезна информация за работа с Facebook ще намерите в този български информационен портал - Facebook.start.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Аха, да усетих, прочетох правилата,ама след дъжд качулка вече, чак ми писна да се занимавам с тая глупост...
    Това временно блокиране ли е относно поканите за приятелство ? Имаш ли представа ?! :)

    ОтговорИзтриване
  14. Да блокирането е временно, но ако не го изчакаш да изтече ще блокират опцията ти за искане на приятелство завинаги, затова те съветвам за търпение. Когато блокират за пръв път опцията ти е за 4 дни, следващото е за 7, следва 14, 30 дни и чао. По добре да престанеш да искаш приятелства, а намери някакво друго решение. Най-важното е да си разбрал каква е била първата ти грешка, зада се предпазиш от следваща. Дай повече информация, за да се опитам да ти помогна. Доста време съм се борил с този Facebook, но все още има неща, които ме изненадват. Лошото е, че постоянно променят правилата и все по нещо се пропуска, а и не може човек по цял да се занимава да изучава новостите.

    ОтговорИзтриване
  15. Аха, явно е за 4 дни, една позната също има същия проблем но на нея за 2 дни. Ама аз просо не знаех, че не трябва да продължавам да опитвам да искам приятелство...
    Сега ще изчакам, 2 дни няма да търся, пък да видим дано се оправи :)

    Иначе в последно време, доста хора имат най-различни проблеми със фейсбука, знае ли човек какво става...

    ОтговорИзтриване
  16. Наистина много хора се оплакват от Facebook напоследък, но това се дължи на новите условия за ползване на социалната мрежа, за което те не са длъжни да уведомяват притежателите на профили. Всеки е длъжен сам да чете условията и да научава за нововъведения, за да употребява правилно услугите на Facebook. След многото случаи на хакнати и откраднати профили от Facebook наложиха значителни промени и много нови условия за ползване. Повечето от потребителите обаче няма как да знаят за това и от там дойдоха проблемите. Аз от време на време поглеждам за новите неща във Фейсбук в този интернет портал - Facebook.start.bg. Много полезни съвети съм изнамерил тук.

    ОтговорИзтриване
  17. Е вече и аз поглеждам за новости, сега само 1 нещо не мога да разбера, как да се предпаза от следващо 'наказание', защото сега пък за 4-дни, съм 'наказан'. В смисъл, аз все някак трябва прата покана... дал ида изчакам и да не ги пращам на 1 път, дали след изтичането на това 'наказание' да пращам по 2-3 покани на ден, знам ли ... Те така пак ще ми блокират поканите не виждам вариант, как да нямам забрана а същевременно да си добавям приятели... ?!

    ОтговорИзтриване
  18. Трябва особено да се внимава с искането на приятелства на абсолютно непознати хора, защото те може да пуснат оплакване, че не ви познават, а вие им търсите приятелство и от там ви блокират веднага. Помислете дали можете да се свържете с ваши приятели чрез Skype или пишете на тези, които вече са ви приятели в Facebook.start.bg да ви поискат те приятелство, а не вие на тях и да ви препоръчат на техни приятели също. Нещата са доста сложни и изискват търпение. Ако нямате търпение рискувате да загубите профила си и в един момент ще ви писне. Само не разбирам защо непременно трябва да се искат приятелства и да се стига до блокиране. Карай го малко по-спокойно и се забавлявай, а приятелите ще дойдат сами с времето. А човек може да пробва и друга социална мрежа, като Google +

    ОтговорИзтриване
  19. За съжаление от разказа ви се разбира, че са ви хакнали Facebook-а с ваша помощ. Именно това съобщение, че има проблем с мейла ви е предоставило на хакерите вашите данни за достъп до профила. След това вече е много лесно за тях просто сменят паролата и това е. Така си мисля, че е станало, а може пък и от Фейса нещо да са блокирали профила. Ако е възможно предоставете ми данните си за достъп, за да видя точно какво изписва. Ако мога да реша проблем, след това ще смените паролата си и готово. Може да ми пишете тук: radkoaleks@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  20. Със сигурност сте допуснали грешка при избора на опции при влизане в профила си. Тъй като компютърът ви е преинсталиран най-вероятно при първия опит за вход в Fcebook профила системата изисква да дадете име на компютъра от който влизате, за да може следващият път да не ви го търси. Това е направено с цел ако някой се добере до данните за профила ви и се опита да влезе то системата засича друго IP и компютър и ако не се посочи запаметеното име на компютър, то системата блокира достъпа, за да ви предпази от хакери. Вероятно сте направили някаква грешка и сега профила ви е блокиран. Бих се опитал да ви помогна, но трябва да ми предоставите данните си за достъп. Ако успея да вляза в профила ви, след това вие ще трябва да си смените паролата и всичко ще е ОК. Съветвам ви ако не знаете какво точно да направите, да спрете да се опитвате да влезете в профила си, защото ще го блокират завинаги, а това няма да е приятно за вас. Ако желаете да се опитам да ви помогна, моля пишете тук, след което ще уточни какво точно трябва ми предоставите. Другият вариант е да потърсите помощна информация в този български Фейсбук портал: www.Facebook.start.bg

    ОтговорИзтриване
  21. Как така ви хакнаха. Дайте повече подробности какво се случи.

    ОтговорИзтриване
  22. Уважаеми приятели, моля оставяйте обяснения с повече подробности, за мога веднага да разбера за какво точно става дума и да се опитам да помогна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,
      От вчера се опитвам да си вляза в профила, но нищо. Пише ми това:

      Please Complete a Security Check.
      Use a phone to verify your account
      The phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you'll receive a code that you can enter on Facebook to verify your account.
      Your phone number will be added to your Timeline. You'll be able to choose who you share it with. To learn more about how information on your Timeline is used, visit our privacy policy.
      Enter a phone number

      I need help..

      Опитвах се, но пише, че много пъти съм пробвала и не може да стане. Е кажете ми какво да направя ?

      Изтриване
  23. Не мога да вляза в профила си във facebook.Получих писмо на e-maila,в което пише,че някой е влязъл в профила ми от друго място-Германия.И сега когато си въведа данните ми пише:
    Your account is temporarily locked.
    Someone recently tried to log into your account from an unrecognized device or location. Please verify if it was you who tried to log in.
    Следвах инструкциите,смених си паролата няколко пъти,паролата и на двата си е-мейла,но никакъв резултат.Моля ви,помогнете ми да си върна профила.

    ОтговорИзтриване
  24. Със сигурност мога да кажа, че сте получили писмо на мейла си не от Facebook, а от измамен сайт, на който ви препраща връзка от мейла и са ви подлъгали да си вкарате паролата, за да влезете в "уж" блокираният ви профил. По този начин вие сте изпратили на хакерите реалният достъп до профила си, след което те са влязли в него и са сменили паролата, която вие вече няма как да знаете. Единственият начин да си върнете профила е да информирате и убедите Facebook, че това се е случило и вие сте истинският собственик. Споделете какво са ви отговорили от Фейса, за да се опитам да ви помогна пълноценно, а и да съумеем да предпазим и други хора от измамните действия на хакерите.

    ОтговорИзтриване
  25. Моля, помогнете ми. Не влизам в профила си, получавам следното съобщение:

    За съжаление нещо се обърка.

    We're working on getting this fixed as soon as we can.
    В пощата ми:
    Facebook login using an unknown device from Sofia, 01, BG

    ОтговорИзтриване
  26. Не влизам в профила си, моля, помогнете ми. Излиза ми следното съобщение:

    За съжаление нещо се обърка.
    We're working on getting this fixed as soon as we can.
    Също така и в пощата:
    A new unknown device logged into your Facebook account (23 октомври 2011 г. в 01:14) from Sofia, 01, BG (IP=89.252.229.222). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)

    ОтговорИзтриване
  27. Моля предоставете повече информация за нещата, които са се случили напоследък. Имахте ли случай на известие в пощата, че имате проблем с профила си и се налага да потвърдите данните си за достъп или нещо подобно, нещо неестествено около профила ви и работата в него. Необходимо е да ми предоставите максимално повече информация, за да мога да направя предположение на нередностите и да се опитам да ви помогна.

    ОтговорИзтриване
  28. Правих настройки за сигурност, може би това да е проблемът. Когато някой се опита да влезе в профила да ми пускат съобщение по пощата. Понеже съм влизала и от други места:( не знаммм. След това промених настройките, но е възможно е да не съм ги запаметила

    ОтговорИзтриване
  29. Цитат: Правих настройки за сигурност, може би това да е проблемът. Когато някой се опита да влезе в профила да ми пускат съобщение по пощата. Понеже съм влизала и от други места:( не знаммм. След това промених настройките, но е възможно е да не съм ги запаметила

    Здраввейте!
    И аз имам същия проблем.И аз бъзиках настройките за сигурност. Влизам от няколко компютъра като с жлизането ме подсешташе да запаметя 'device' но аз не го направих и днес при опит да се логна ми даде: За съжаление нещо се обърка.

    We're working on getting this fixed as soon as we can.
    Пробввах да се логна многократно и после проверих пощенската си кутия и имаше писма: A new unknown device logged into your Facebook account (24 октомври 2011 г. в 23:10) from Sofia, 01, BG (IP=93.123.126.160). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)

    Was this you? If so, you can disregard the rest of this email.

    If this wasn't you, please follow the link below to protect your Facebook account information:
    https://www.facebook.com/checkpoint/checkpointme?u=100000104257301&n=ZN97gPJj

    http://www.facebook.com/help/?topic=loginnotifications.
    Please note: Facebook will never request your login information through email.

    Благодарности,
    Екипът на Facebook

    ОтговорИзтриване
  30. Не мога да се свържа с ФБ от компютъра си. От друг компютър няма проблем и влизам в профила си. Явно моят е хакнат.Някой има ли идея какво да направя?

    ОтговорИзтриване
  31. Необходимо е да се почисти компютъра от "куките" (cookies) и "brousing history" на всички браузъри, които използвате.

    ОтговорИзтриване
  32. Не мота да си влизам във фейсбук в контакти е даден несъществуващ имеил за връска с мен Информация за контакт
    Псевдоним

    pavlinapironkova(Skype)

    Електронна поща

    gjghjghkhg@mail.bg
    Когато въведа имейл с който до сега съм влизала ми пише че имеила не пренадлежи на нито един акаунд във факебоок Моля всеки който може да ми помогне да ми пише на скупе pavlinapironkova !

    ОтговорИзтриване
  33. Моля за съдействие. Как да премахна досадното получаване на всякакви съобщения на пощата си от фейсбук.

    ОтговорИзтриване
  34. "Как да премахна досадното получаване на всякакви съобщения на пощата си от фейсбук." ??

    Като влезнете в профила си отивате на настройки на профила. От лявото меню горе избирате 'Известия' и от там вие си преценявате за какви уведомявания да поставите или премахнете отметките. Аз например съм премахнал абсолютно всички отметки. При положение, че проверявам профила си често за какво ми е от Facebook да ми изпращат писма само да ми пълнят пощата.

    Диета или разделно хранене за отслабване

    ОтговорИзтриване
  35. Уважаеми Г-н анонимен с въпрос: "Кажете как да си блокирам профила във Фейсбук, че някой ми го хакна"! В условието за публикуване на коментар е уточнено, че "Моля пишете коментарите си само на кирилица." Затова вашият коментар не се публикува и няма отговор на запитването ви.

    Моля предоставете повече информация за нещата, които са се случили напоследък и може би ще получите отговор на въпросът ви.

    ОтговорИзтриване
  36. Здр , искам да попитам дали на някого му се е случвало този проблем? До напреди си влизах във моя профил без никакви проблеми , станах за 20 минути и като седнах на PC-то и си погледнах профила беше ме disconnect , пробвах да вляза и ми изписа това: Акаунтът е затворенПрофилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук.Поради каква причина могат да ми закрият профила ?

    ОтговорИзтриване
  37. ааа аз защо не мога да пращам покани за приятелство ???
    Първо бях наказана за 7 дни ... после за 14 ... а сега за 30 ...

    ОтговорИзтриване
  38. Здравеите имам голям проблем приятелка на дъщеря ми/тя е на 11г/е разбрала паролата на феиса и сега пише от неино име всякакви глупости не мога да вляза нито в профила и нито в имеила и.Какво мога да направя да закрия този профил, тя даже е блокирала нас като родители и не можем да виждаме какво пише.Моля да ми помогнете !!! Ивелина Димитрова

    ОтговорИзтриване
  39. Ако се справяте с английския пишете на Facebook, ако пък не намерете някой, който може да направи това вместо вас. Вие винаги можете да блокирате профила, но рискувате да го изгубите и повече няма да си го върнете. Ако това не е проблем маркирайте профила и изберете опция "Този профил е фалшив или някой се представя вместо мен" и те ще го блокират. После е възможно да си го върнете, ама изисква малко подробности и да се изпрати на Facebook копие от личната ви карта. Ако не знаете как стават тези неща пишете тук и ще помагаме с каквото можем.

    ОтговорИзтриване
  40. При съставяне на профила си , жена ми си е добавила несъществуващ телефон 022222222 . Преди няколко дена реши да си смени паролата , и получи съобщение че временно профилът е спрян . На следващия ден отново се опитохме да влезем - грешна парола . Чрез е-майла искаме нова парола ,получаваме следното "Скоро сте заявили, че желаете да се смени вашата парола във Facebook. За да потвърдите заявката, последвайте тази връзка:" Следваме тази връзка ,сменихме паролата и получихме отговор -"Вие наскоро променихте паролата си за вход във Facebook. Като мярка за сигурност, това известие е изпратено на всичките ви email адреси свързани с вашия профил." След всичките тези стъпки видяхме ,че профилът си съществува , но при последната стъпка - ще получите sms код и го въведете !!! Как ли не въртяхме и сукахме , винаги последно изисква sms код от телефона ! При изискване на нова парола има избор дали на е-маила или на тел.номер - отмятаме първото , но въпреки това накрая иска sms код ! Какво трябва да направя в този случай при несъществуващ тел.номер ?

    ОтговорИзтриване
  41. Грешката че сте задали невалиден номер не трябва да се повтаря, но сега вече е късно. При това положение ви съветвам да съобщите на Facebook, че някой е хакнал профила ви. Те ще го блокират и след това ще изберете опция за връщане на профила, което ще изиска да "ъплоудвате" (upload) едно сканирано копие на личната карта на титуляра на профила. На него трябва да се вижда добре снимката и данните - имена и дата на раждане (дано да сте посочили реалната дата на раждане). Това е най-лесният начин. Иначе трябва да търсите начин да се сдобиете с телефонен номер 022222222, което е като да улучиш 6-ца от тотото.

    ОтговорИзтриване
  42. Днес профилът ми поиска да напиша тел. номер да докажа, че профила е мой.Написах го и чаках да ми бъде изпратен код с който да потвърдя на страницата на фейсбук, че съм аз.Тъй като не получих кода веднага ,направих втори опит,също не получих нищо.Излезнах от профила си и тогава получих два смс-а един след друг.Проблема е че сега ми изписва съобщение, че профилът ми е временно заключен поради съображения за сигурност,единствено ми дава да си напиша телефона и да натисна да ми изпрати код, след което ми изписва че имало искане за код вече е прекалено кратко време да опитам по-късно.И така вече 24ч.Знаете ли след колко време ще се отключи профила ми, за да ми позволи да напиша телефона ,да го приеме и да ми изпрати код,и изобщо ще се отключи ли ? Моля,ако някой има подобен проблем да пише.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По принцип периода на изчакване е 24 ч. и би трябвало системата да позволи да извършите по-нататъшни действия. Ако това не се случва вероятно нещо сте объркали. Пишете за последващи събития.

      Изтриване
    2. И моя случай е като на GLT може ли да ми кажите как да си разблокирам профила,само ми излиза да си напиша телефония номер,получих смс нищо,,постоянно ми изписва че профила ми е заключен поради съображениа за сигурност и да въведа телефония си номер и да напиша код,след това опитайте пак? Моля ви дайте ми съвет

      Изтриване
  43. Здравейте,проблема е следния :една позната и смениха паролата както в фейса така и на пощата и от там се почнаха мъките,намерих и профила дадох валиден имейл(на стария не можахме да сменим паролата)но няма отговор чаках 24 часа но пак няма! какво бихте ме посъветвали? и има ли надежда да и се върне акаунта? благодаря ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От обяснението ви не става много ясно как, кой и точно кои пароли е сменил някой? Какво значи "смениха паролата както в фейса така и на пощата"? Как да разбирам думите "намерих и профила дадох валиден имейл"? Не може просто да дадете валиден E-mail на Facebook при положение, че същият не е зададен в определен профил.

      От Facebook ще изпращат комуникация на електронната поща заложена по подразбиране в профила. Няма как вие да им кажете на коя поща да ви изпратят информацията, която желаете ако не нямате достъп до профила.

      Моля обяснете по-конкретно какво се е случило, за да мога да съм максимално полезен. По принцип винаги има надежда да си вънете профила, но запомнете:

      НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ НЕПОЗНАТИ ЗА ВАС ДЕЙСТВИЯ КАТО ПРОСТО ЦЪКАТЕ ПО РАЗНИ БУТОНИ НА АНГЛИЙСКИ И ИЗПРАЩАТЕ СТРАННИ ЗАПИТВАНИЯ, СЛЕД КАТО НЕ СТЕ СИГУРНИ КАКВО ТОЧНО ПРАВИТЕ. Facebook ще сметне, че се опитвате да откраднете даден профил и ще го блокира напълно или дори ще го премахне завинаги. Затова е добре да направите "back up" на профила си и да имате цялата информация на компютъра си. Как става това? очаквайте специално приготвената от мен статия за подробно помощни пояснения.

      Изтриване
  44. Здравейте отново благодаря за бързия отговор ,ще се опитам да обясня по подробно паролите на профила в фейсбук и пощата са били хакнати,на пощата не си знаеше тайният отговор и не успях да сменя паролата ,имала е и стара поща но и нея я е забравила тотално,намерих и профила при влизане с забравена парола и ми поиска валиден имейл, но от обяснението по горе ми става ясно че е необходимо имейла който е зададен ! мислех че има начин с друг имейл но явно няма да може!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При това положение ви съветвам да съобщите на Facebook, че някой е хакнал профила ви. Те ще го блокират и след това ще изберете опция за връщане на профила, което ще изиска да "ъплоудвате" (upload) едно сканирано копие на личната карта на титуляра на профила. На него трябва да се вижда добре снимката и данните - имена и дата на раждане (дано в профила да сте посочили реалната дата на раждане). Това е най-лесният начин.

      Ако има нещо неясно, моля не се въздържайте да пишете тук.

      По-долу прилагам малко полезна информация относно кражба на профили.

      Изтриване
    2. Благодаря ви за изчерпателния отговор ще предам на моята позната тя сама ще си реши какво да прави,ако се съгласи пак ще се допитам до вас за помощ! хубав и успешен ден!

      Изтриване
  45. "Червей" откраднал 45 000 пароли от Facebook

    Усъвършенстван вариант на червея Ramnit е похитил паролите на над 45 хиляди потребители на социалната мрежа Facebook. Вирусът дeйства още от април 2010 г., като атакува файлове с разширения exe, dll и html, съобщава TechNews.bg.

    Потребители, които ползват една и съща парола за различни уеб услуги, са най-уязвими към вируса Ramnit. Цел на киберпрестъпниците са на първо място потребителски акаунти, които разчитат на едни и същи пароли за достъп до различни уеб услуги - пощи, социални и корпоративни мрежи и други.

    Според експерти от компанията Seculert, вирусът се разпространява през USB флаш. Жертви на обновения Ramnit са основно потребители във Великобритания и Франция.

    Над 80 хиляди компютъра по света са заразени с Ramnit, според публикация в MSNBC. Под угроза са и банковите данни на потребители, чиито пароли са откраднати от вируса.

    ОтговорИзтриване
  46. Днес към 11:30 мисля че беше ми писа едно момиче имах я в приятели но не я познавах лично.Написа ми на лично съобщение аз да и напиша нещо на стената от рода много си хубава аз видях че много момчета са и писали и си казах че аз няма да и пиша такива работи и нищо не и написах казах и да си намери някои друг и без това има 1200 приятели а пък тя ми каза че чичо и е полицай и ме блокира и след десет секунди и профила ми беше блокиран......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно твоята позната е докладвала профила ти за фалшив или разпространяваш нерегламентирана информация и спам. Ако е това няма страшно всичко ще се оправи. Ако обаче си дръпнал един от онези вируси дето крадат профили, то тогава става сериозно. Като се опиташ да влезнеш в профила си какво ти отговаря системата? Дай малко повече обяснителна информация и ще се опитам да бъда максимално полезен.

      Изтриване
    2. Това ми показва като искам да вляза в акаунда. Акаунтът е затворен
      Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук.

      Изтриване
    3. Добре значи сега трябва да последваш връзката "Често Задавани Въпроси тук" и да стигнеш до опцията, че профила е блокира по грешка. От там трябва е възможно да поискат да ти изпратят съобщение (SMS) на телефона, който си задал в профила (дано да си посочил реалния си номер). Или другият вариант е да поискат сканирано копие на личната ти карта. Бедата е, че за тези въпроси те отвежда във версия, която е само на английски, но надявам се, че се справяш с това. Ако има някакви затруднения, моля пиши.

      Изтриване
    4. Ами аз не съм си посочил номера във профила но нямам голямо желание да си давам личните данни там.Изобщо не им се доверявам дали ще стане ако пратя само снимка

      Изтриване
    5. Ами това единствената възможност да докажеш, че ти си реалния притежател на профила. Друг вариант няма. Като си регистрираш нов профил след време пак ще ти го блокират, защото го таксуват като фалшив.

      Изтриване
  47. поне ми кажете причината поради която ме блокирахте??

    ОтговорИзтриване
  48. мисля да почакам няколко дена и тогава пак ще ви пиша да кажа какво е станало и благодаря много

    ОтговорИзтриване
  49. не мога да вляза във профила си!!! иска ми код за потвърждение как да го получа :(

    ОтговорИзтриване
  50. Здравейте немога да си вляза в профилаизписва ми да въведа телефонен номер и ще получа смс код ,получих го но пак немога да фляза дайте ми съвет мола ви

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Необходимо е да престанете да опитвате постоянно. Желателно е да не се опитвате да влезете в профила си поне 24ч. След това пак опитайте, но внимавайте да не би да допускате някаква грешка.

      Изтриване
    2. Благодря ,ще опитам след 24ч

      Изтриване
  51. Здравейте! Преди няколко месеца докато си стоях във фейсбук получих съобщение в чата от 1 моя позната, в което ми иска парола за пощата, трябвала и само да качи някакъв документ понеже не можела да влезе в своята и аз като човек, когото познавам съвсем наивно и глупаво си я дадох. Разбира се, се оказа, че това не е моята позната, а нейния профил е бил хакнат и някой пише на всички нейни абонати, които са онлайн същото нещо за пощата и така взима профилите на хората. След като си дадох паролата за пощата естествено ми смениха паролата и тайния въпрос, взеха ми фейса и всякакви други регистрации...аз блокирах профила, за да не може никой друг да влиза, но наистина искам да вляза, защото имам някои неща, които са ми в съобщенията и ми трябват и след това ще го закрия тъй като имам нов, освен това така всеки, който ме има в приятели (тоест има откраднатия профил) може да ми пише по стената и т.н ,а аз нямам достъп да го махна...Моля ви помогнете ми, питах кой ли не и никой не знае как да се справя. Благодаря ви предварително

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,

      Това се случи с хиляди профили. Първо е необходимо всеки да разбере, че е много наивно да доверяваш дори и на познати. Постоянно се говори по медиите колко опасен е интернет, в т.ч. Facebook, но хората все така остават наивни.

      Съвет: След като някой ви е познат и моли за услуга защо не ви позвъни телефона, а моли за това чрез интернет? Поискайте да ви позвъни, за да му дадете достъп до своя информация.

      Отговор по темата: Единственото решение е да отидете в предишния си профил и да го съобщите на Facebook за откраднат, като изберете опция "Това е някой, който се представя за мен". Тогава те ще го блокират и след 1 месец ще го премахнат. Ако желаете дори може да си го върнете, но трябва проследите правилната пътека в "Центъра за помощ" на Facebook.

      Изтриване
    2. Аз се ориентирах и изпратих активен имейл,на който могат да ме намерят, както и копие от лична карта, но вече 2ри ден няма отговор, до колко време да очаквам отговор, имате ли представа?

      Изтриване
    3. Ами няма точно определен период за отговор. Facebook има милиони потребители и ако поне 2% от тях са в изчакване на отговор може да си представите за какво става дума. Най-добре не правете никакви други опити, а изчакайте спокойно те ще ви уведомят на пощата, която сте предоставили за контакт. успех!

      Изтриване
  52. Здравейте,

    след дълги опити да вляза в профила си попаднах на вашите съвети, но дори и там не откривам решение за моя проблем.Преди няколко дни профила ми беше заключен,следвам инструкциите за получаване но код чрез sms,но за съжаление не получавам този sms.Какво мога да направя в този случай.

    Хубав ден,
    Д.Георгиева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Г-жо/це Георгиева,

      Моля първо да обясните защо беше заключен вашият профил? Какво нередно сте направили, за да блокират профила ви? Дайте повече детайли как точно се случи и какво направихте вие след това? Само така ще мога да ви отговоря адекватно. Има много различни възможности/мотиви за заключването на профил в Facebook. Възможно е да сте нарушили правилата, възможно е да сте била докладвана за СПАМ, възможно е някой да е откраднал профила ви, и т.н.

      Моля оставете коментара си като използвате опцията "Отговор". Аз ще се опитам да съм максимално изчерпателен в препоръката си.

      Изтриване
  53. Здравей!

    Проблемът ми е следният: При вход в профила ми във Facebook, си въвеждам име и парола, след което ми иска някакъв код за сигурност, въвеждам един , изпратен ми на тела преди известно време, но не е този. Можеш ли да ми помогнеш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте,

      Моля, да дадете по-подробни обяснения по случая. Кога са ви изпращали код от Facebook и защо? Какво се е случило точно? Какво се случва ако сега пак поискате да ви изпратят код на телефона? Необходима ми е повече информация, за да мога да бъда наистина полезен.

      Изтриване
    2. здравейте, от днеска не мога да си влезна в фейсбука. Като цъкна да се логна и ми изписва:

      Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук.

      Четох ,че може да съм нарушил някой от правилата и и т.н. както и да е ,въпрса е как да действам от сега нататък. Къде ,какво да и пиша.Неразбрах първоначалният бан за колко време е ,4 часа или 4 дена.

      Изтриване
    3. Във вашият случай явно става дума за "bann", поради непрекомерно искане на приятелства от профили на непознати. Някой е докладвал, че го спамите и не ви познава и затова ви е наложена забрана за 4 дни. Това навярно е първо наказание за вас от този род. Ако продължавате следващото ще е 7 дни, 14 дни, 30 дни и следващото наказание ще е изтриване на профила от базата на социалната мрежа. Препоръчвам да не правите нищо друго, докато не изтече наказателния период. Не правете опити за смяна на парола или разни дребни трикове, защото не минава номера. Това е съвършена система и всичко се проследява. Успех!

      Изтриване
    4. Не мога да успея да влезна в профила ми . дава ми " Акаунтът е затворен

      Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "
      какво трябва да направя къде да пиша на коя поща

      Изтриване
    5. Ами трябва да посетите връзката, която ви предоставят, за да разберете какъв е проблема. След това вече може да ми пишете с конкретно запитване.

      Изтриване
  54. Ясно,мерци.Иначе на обяд като стана това цъкнах след това на често задавани въпроси където ме прехвърля директо,и там в града хакнати баннати и нали може да и изпратя майла си ,имената си, рожденна дата и го изпратих 2 пъти.Надявам се да не е проблем.Сега освен да чакам трябва и след 4 дена да проверя?

    ОтговорИзтриване
  55. Здравейте, блокираха ми профила ... може да съм пращал покани и собщения в повечко но не много ... имам страница със снимки и статуси ... какво може да съм направил .... изпълних всички стъпки и в момента чакам ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Препоръчвам да не правите нищо друго, докато не изтече наказателния период. Не правете опити за смяна на парола или разни дребни трикове, защото не минава номера. Това е съвършена система и всичко се проследява. Успех!

      Изтриване
  56. на кой майл да пиша ако пофила ми е блокиран ? http://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=260749603972907 тук им написах писмо но ми върнаха автоматичен отг , трябва да почакам още или ? а като тръгна да влизам ми изписва това " Акаунтът е затворен

    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами трябва да посетите връзката, която ви предоставят, за да разберете какъв е проблема. След това вече може да ми пишете с конкретно запитване.

      Изтриване
  57. Когато тръгна да влизам ми изписва " Акаунтът е затворен

    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "
    какво значи това и какво следва да направя ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами трябва да посетите връзката, която ви предоставят, за да разберете какъв е проблема. След това вече може да ми пишете с конкретно запитване.

      Изтриване
  58. Здравейте, обръщам се с молба за съвет. Прочетох написаните коментари до сега, но не открих отговор на въпроса си. Както повечето пострадали, промених сигурността на профила си, за данаправя видима стената си за всички /издирваме загубено кученце и това беше причината/. Сега ме уведомява, когато влизам от различно устройство. Първоначално регистрирах comp office, после от дома comp home. Проблемът е, че от домашния, в бързината кликнах на грешен линк, с който все едно потвърждавам, че не аз съм влезнала в устройството ... Опитах да влезна, изискваше смяна на паролата на фейсбук, смяна на паролата на е-мейла, посочване на друг и-мейл адрес, от който ми беше зададен тайния въпрос и дадох съответния отговор... Чакам отблокирването 43ти час. И при всеки опит да влезна ми излиза същото съобщение, на което отговарям с Окау:
    Your account is temporarily locked.
    Someone recently answered your security question correctly in order to try to access your account.
    Was this you? If so, click the "Okay" button and you'll be able to log in to your account within 24 hours with the new email and password you chose.
    If this wasn't you, click the "This wasn't me" button to secure your account.
    Моля за съдействие, какво трябва да направя в случая, за да възстановя профилът си?
    С уважение,
    Миглена Евстотиева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте Миглена Евстотиева,

      Първо това с задаването на устройства за сигурност не го препоръчвам изобщо. Най-добре да се внимава къде и как се влиза, да са пазят сигурно паролите за поща и разни профили, да се сменяват често всички по-важни и рискови пароли. Сега е необходимо да следвате внимателно указанията на Facebook. Ако не сте сигурна в своя английски поискайте помощ от приятел, за да избегнете неправилно кликнати линкове. Това е единствения начин да възстановите достъпа си. Уведомявайте в процеса на всяка важна стъпка какво се е случило, но моля отговаряйте под вашата тема, а не с ново запитване. Най-важното не избързвайте да цъкате навсякъде ако нещо не ви е ясно. Успех!

      Изтриване
  59. Здравейте,моля за съвет.Преди няколко дена ми хакнаха имейл пощата.След това се опитах да си влезна в фейсбука но ми дава променена парола.Имам ли някакъв шанс да си върна профила.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да имате шанс. Докладвайте профила си на Facebook, че някой го е откраднал и те ще го блокират. След това ще трябва да потвърдите самоличността си и ще ви върнат профила.

      Изтриване
  60. здравеите искам да попитам какво озна4ава профилат ви е блокиран или забранен и как да го оправч благодарч:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами ако прегледате всички коментари под темата със сигурност ще намерите отговор, защото възможните причини за блокиране са няколко, а те са коментирани тук многократно. Успех!

      Изтриване
  61. Здравейте, аз не мисля, че профилът ми е блокиран, защото успявам да влезна в него. Показва ми броя на съобщенията и известията, но не мога да ги отворя. Също така не мога да харесвам или да пиша коментари, нито пък мога да използвам търсачката за намиране на приятели или страници. Някой има ли представа какъв е проблема с профила ми. Ще съм ви много благодарна, ако някой ми помогне! Предварително благодаря :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвайте се, че Facebook профила ви не е блокиран. Това затруднение, което изпитвате не е свързано с проблем при вашия профил. Става дума за проблем във вашият компютър. Необходимо е да си изчистите браузърите инсталирани на вашето РС от така наречените "куки" (Cookies), а също и Brousing history. След това всичко ще бъде наред. Успех!

      Тук съм събрал най-полезните заглавия относно техническата поддръжка на вашия компютър - Съвети за поддръжка на компютър www.PC-Support.Start.bg

      Изтриване
    2. Много ви благодаря :)

      Изтриване
  62. Reactivation
    You'll have to wait 23 часа и 48 минути to reactivate. We'll send you an email letting you know when your wait time is over. kakvo znachi tova pomognete molq :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това означава, че 23 часа и 48 минути не се опитвайте да правите нищо с профила си, защото ще усложните нещата. Изчакайте да получите e-mail от Facebook, че всичко е наред с профила ви. След това вече можете да влезнете в него. Повече информация за съм публикувал тук - работа и настройки на Facebook.

      Изтриване
  63. Reactivation
    You'll have to wait 23 часа и 48 минути to reactivate. We'll send you an email letting you know when your wait time is over. kakvo znachi tova molq pogognete

    ОтговорИзтриване
  64. Да питам и аз. Аз също имам страница за снимки и явно някой ги докладва като нецензурни :( Страницата е за снимки на жени и коли! Миналата седмица ме наказаха да не мога да споделям, да пиша и да публикувам снимки за 24ч. Днес ми пише, че профила ми е блокиран. Като влезна в на жена ми профила, там изобщо не фигурирам. Дали ще имам щастието да го пуснат пак или вече е изтрит :( Пратили са ми мейл, на колйто ги помолих да ми го активират отново...Благодаря за отговора предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да ако снимките са на голи жени, макар и по бельо или нещо такова ще премахната профила дори и без да е докладван. Но от обяснението не става много ясно как и защо са ви блокирали за 24 ч.?? Дайте повече подробности около този профил - Профила беше лично ваш на вашето име или някакъв бизнес профил?

      Изтриване
    2. Това е личния ми профил и бях направил страница към него...
      За въпросните 24 часа нямах право да кавам, публикувам или да пиша мнения. Тогава при опит да си влезна в профила ми излезна снимка/и, които са били докладвани и трябваше да ги изтрия.
      Интересното в момента е, че страницата, която създадах си стои и трупа потребители, а профила ми е блокиран и го няма :(

      Изтриване
    3. Ами щеше да е добре да посочиш страницата, за да видя за какво става дума. Моля да предоставите линк към страницата, след което очаквайте моят коментар.

      Изтриване
    4. Със сигурност за снимки на голи мацки Facebook ще премахне страница. Тук обаче ме учудва защо профила е блокиран и не се показва, а тази страница е действаща. Много е възмоцно да сте станали жертва на хакер. Най-вероятно профила ви е хакнат и присвоен. Нещо необикновено да се е случило напоследък около профила?

      Изтриване
    5. LucianoFeb 11, 2012 09:10 AM
      ако беше хакнат нямаше ли поне като влезна с друг профил и се потърся, поне да се появявам?! сега изобщо все едно ме няма!

      Отговор

      Ами да интересно е. Понякога Facebook оставя активни страници, които привличат трафик. Това е бизнес за тях. Добре е да се възползвате от помощния център и да изпратите запитване да видим какво ще отговорят.

      Изтриване
  65. Благодаря, че се занимавате с мен цял ден. Ще помоля само да ми дадете линк, от който да мога да си пратя запитването, че първо английския ми е зле, второ цял ден ровя и не знам къде да им пиша :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами то се тръгва от опита за влизане в профила. След като не можете да влезнете системата ви насочва какво да правите. Наистина обаче е необходимо да знаете Английски. Намерете някой, който да помогне, за да не стават грешки.

      Изтриване
    2. Благодаря много за помощта. Писах още в събота на мейла им, днес ми отговориха това:
      Hi *****,

      It looks like your account was suspended by mistake. I'm so sorry for the inconvenience. You should now be able to log in. If you have any issues getting back into your account, please let me know.

      Thanks,

      Leonardo
      User Operations
      Facebook
      Сега пробвах и профила си ми работи!

      Изтриване
    3. Абе не е спрян по погрешка, но понеже винаги са етични та пишат така. Няма значение важното е да си върнете достъпа до профила и би трябвало вече да влизате там. Успех!

      Изтриване
  66. Може ли някой да ми помогне?
    Когато влезнах в профила си днес ми показва това:Акаунтът е затворен

    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук.

    Може ли някой да ми каже дали профила ми е изтрит или временно забранен(докога)?

    Благодаря много!

    ОтговорИзтриване
  67. Зщо не ви изписва като пиша на някои на стената какво съм му писъл

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обяснете какво точно питате? Не се подразбира въпросът ви.

      Изтриване
  68. Здравей!Преди два дена ми откраднаха Facebook и пробвах какво ли не за да си го върна но не става.Влезнали са ми в пощата и са ми сменили всички пароли.Опитах се дори и да го блокирам но и това не стана.Може ли по някакъв начин да си го върна или да бъде блокиран.
    Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да си върнете профила. Следвайте помощния център на Facebook, но ако не се справяте с Английски език по-добре потърсете някой познат, който може да направи това.

      Изтриване
    2. Пробвах всички възможни начини от помощния център но без резултат.Може ли да ми помогнете или да ме посъветвате за нещо друго.

      Изтриване
  69. Пробвах всички предложения от помощния център но без резултат.Може ли Вие да ми помогнете или да ме посъветвате какво да направя.
    Благодаря

    ОтговорИзтриване
  70. Здравейте ! От два дена се опитвам да вляза в профила си.. Какво ли не опитах.. Нищо.. Накрая ми се появява това: https://www.facebook.com/checkpoint/?next=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fn%2F%3Fgroups%252F340287646002852%252F%26view%3Dnotifications%26mid%3D5cbc5e4G5af3971f1beeG8aba69G96%26bcode%3Dy0AbIYH8%26n_m%3Dsupernatural%2540email.bg%26d
    Моля Ви помогнете ! Какво да правя?? Искам си профила.. ;;;;
    Благодаря предварително !!

    ОтговорИзтриване
  71. Моля за помощ. Качих малко горещи снимки и сега съм с блокиран профил. МНОГО МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

    ОтговорИзтриване
  72. Здравейте, каква е продседурата при хакнат профил? Сменена е паролата както на фейсбук така и ба пощата ми. Как да се свържа с фейсбук и какво точно трябва да направя?

    ОтговорИзтриване
  73. Имам същия проблем, има ли някакъв начин да си върна контрола върху профила или пощата

    ОтговорИзтриване
  74. Здравейте, аз имам следния проблем - изписа ми че акаунта ми е недостъпен и след това вече съм с нова регистрация със същия е-мейл адрес. Как да си върна старата???

    ОтговорИзтриване
  75. Здравейте, днес опитах да вляза в фейсбук профила си, но ме посрещна следния текст:

    "Акаунтът е затворен

    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. "

    Мога ли да разбера причината поради, която профилът ми е забранен. И дали има вероятност да си върна профила или да си правя нов?

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  76. Здравейте,какво мога да направя при хакнат фейсбук профил.Какво точно да направя за да си го върна?Моля помогнете!!.Благодаря предварително!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Необходимо е да следвате инструкциите на Facebook.

      Изтриване
  77. Как да разбера дали един профил е фалшив в Факебоок ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма програма или приложение, което да казва кой профил е фалшив. Ако вие се съмнявате в даден профил просто трябва да прецените на базата на това какво виждате и до колко познавате човека зад профила. Ако има нещо конкретно, което подозирате споделеет го тук, за да може да получите някакъв коментар по темата. Успех!

      Изтриване
  78. Здравейте :) Защо като се опитам да дам приятелство на който и да е,пробвах със 50 различни човека,ми излиза това " Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem "

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е така, защото нямате право да искате приятелства на непознати хора. Ако продължите да го правите ще ви блокират тази опция в профила за определен период.

      Изтриване
  79. Профила ми е блокиран в фейса показва ми това https://www.facebook.com/checkpoint/?next=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fn%2F%3Fgroups%252F340287646002852%252F%26view%3Dnotifications%26mid%3D5cbc5e4G5af3971f1beeG8aba69G96%26bcode%3Dy0AbIYH8%26n_m%3Dsupernatural%2540email.bg%26d за съжаление качвах и горещи снимки

    ОтговорИзтриване
  80. Здравейте! С цел подобряване на сигурността на акаунта във фейсбук, направих така, че като вляза от друг компютър, ми изпраща код на мобилния телефон. Но смених номера си и сега не мога да въведа кода, не мога и да вмяза от другия компюрът, от който съм влизала. Какъв е начинът да си вляза в профила?
    надявам се да не се налага да си пращам копие от личната карта никъде. Има ли някакъв друг начин?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При всички положения ще се наложи да доказвате самоличността си. Най-често изисква да изпратите копие на личната си карта. Съветвам ви да изтривате номерата на документа си за самоличност.

      Изтриване
  81. Здравей,
    Може ли да те помоля да ми дадеш съвет какво да направя?
    Преди 2-3 месеца си оправих настройките за сигурност и направих така че при влизане от друг компютър да ми изпраща код на телефона. Вчера се опитах да влезна от друг браузър от същия компютър, ноо не стана. От Facebook трябваше да ми пратят кода за сигурност на мобилния, но уви не става.. излиза ми ето това:

    Didn't receive your code yet? Sometimes SMS can be delayed for up to 12 hours.
    Choose the ‘Get your code via phone call’ option to receive a call instead. You can also login from a recognized device to approve this login.
    Are you using a new browser? Because you have turned on Login Approvals, you will be asked to enter a security code when you login from a new browser (even if you have used another browser on your computer).

    Изчаках повече от 12 часа и започнах да се притеснявам..Повече нямали да мога да използвам този FACEBOOK акаунт?
    Благодаря предварително!
    Марина Попова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това се случва често, затова всякакви настройки за сигурност са много рискови. В случая изчаквате и пак пробвате след няколко часа, докато не получите SMS с кода. Нищо друго не правете, защото ще усложните нещата и ще си докарате повече проблеми. Аз не използвам никакви допълнителни услуги за сигурност. Най-добрият начин е да имате сериозна парола с различни символи и да внимавате за фишинг в интернет, където по принцип се крадат данните за достъп. Не ползвайте една и съща парола за достъп до Facebook и имейл адреса с който сте регистрирали профила си.

      Изтриване
    2. Благодаря много. Между другото аз съм във Фейсбук от телефона в момента, но там ми е запаметена паролата и няма нужда от код за влизане. Има ли начин от там да премахна този код? Или по - добре да ни пипам, за да не объркам повече нещата... Използвам Opera Mobile.

      Изтриване
    3. Да най-добре е да премахнете тази опция. Аз лично съм имал доста проблеми с тази опция и никога повече няма да я използвам. Успех!

      Изтриване
  82. Днес реших да си проверя facebook-a и като влезнах разбрах ,че съм бил блокиран и не мога да изпращам покани за приятелства 1 месец ( 30 дни ) има ли някакъв начин да оправя нещата ? не смятам ,че съм нарушил правилата моля помогнете ми ! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност сте нарушили правилата и сте поскали приятелство на непознати профили, след което някой ви е докладвал за това и са ви наказали. Единственият начин е да изчакате да мине този период и да спрете да искате приятелства от непознати. 30 дневно наказание е последната стъпка преди Facebook да изтрие профила ви, така че ако искате да го избегнете трябва да спрете да нарушавате това правило.

      Изтриване
  83. Здравейте . Вчера докато бях във фейсбук , изведнъж ме изхвърли и поиска да въведа отново паролата си . Въведох я , и ми излезе прозорец да въведа таен код , след това да разпозная 5 приятеля , след това да въведа мобилен телефон , за да ми изпратят код, с който да потвърдя , че профилът е мой . Колкото и да съм против предоставянето на лични данни , въведох мобилния си номер , и не получих никакъв смс . На електронната си поща продължавам да получавам известия от фейсбук , но при опити да си вляза в профила се повтаря същата ситуация - да си въведа мобилния телефон . Днес влязох отново в Помощ и проблеми с акаунта , там пишеше да си сменя паролата на профила и паролата на електронната поща . Смених ги , изписа ми надпис , че акаунта ми е отблокиран , но отново нямам достъп до профила си . Когато моите приятели ме търсят по име , им излиза , че такава връзка не е открита. Някакви идеи какво се случва ?

    ОтговорИзтриване
  84. Здравейте . Вече втори ден не мога да си вляза в профила във фейсбук . Докато си бях на линия , изведнъж ме изхвърли и излезе надпис - моля , влезте в профила си . Въведох паролата , но ми излезе прозорец да напиша таен код, след това 5 снимки на мои приятели , след което да въведа мобилния си телефон , за да ми изпратят код, с който да вляза отново . Въпреки , че съм много против даването на лични данни , си написах номера , и не получих никакъв код . При опит да вляза ми излиза надпис , че с оглед на моята сигурност, профила ми е временно спрян . Влизах в помощ, където имаше съвет да си сменя паролата на профила и паролата на е-мейла , смених ги и ми излезе информация , че профилът ми е активен , но отново не ме допусна да вляза . На е-мейла продължавам да получавам известия, но когато се потърся като име във фейсбук , излиза че не е открита такава връзка . Някакви идеи какво се случва ??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вариантите са 2! Или са ви откраднали профила или са ви блокирали от Facebook по някаква причина. Единствено можете да последвате стъпките в помощната страница и да разберете какво се е случило, друга опция няма. Ако вие не можете да се справите сами, поискайте професионална помощ от специалист в противен случай ще усложните нещата.

      Изтриване
    2. Посетител: "Благодаря . Всеки път стигам до това да си въведа мобилния , но не получавам код . Преглеждам всички опции в помощните страници , но няма описан случай като моя . Има ли адрес , на който до пиша до администраторите на фейсбук ?"

      Редактор: Не няма адрес, на който да пишете. От това което казвате си мисля, че или сте били въвели друг телефон при регистрацията, или профила ви е откраднат и новият собственик е задал неговият номер за този профил и сега всички съобщения отиват при него.

      Съвет: Потърсете професионална намеса от специалист, ако профилът ви е наистина ценен, ако пък не е толкова важен регистрирайте си нов. Има варианти да си възвърнете профила, но не е чак толкова лесно.

      Изтриване
  85. здравейте! цял ден се опитвам да си вляза в профила, но единственото нещо, което ми изписва е Facebook Will Be Back Soon

    Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
    Опитвам да си сменя паролата, но не получавам нищо на email-а си. Когато си търся профила от профилите на приятелки ми изпсва, че е временно недостъпен. Какво мога да направя?

    ОтговорИзтриване
  86. Здравейте.
    Имам проблем, не мога да си вляза в профила
    смених паролата не я записах мислейки че ще я помня но
    не я помня и сега не знам какво да правя
    ако можете ми помогнете Моля ви! Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Единствената възможност е да използвате опцията за забравена парола и трябва да получите отговор на имейла, с който сте регистрирали профила си.

      Изтриване
  87. здравейте, как мога да премахна кода си за сигурност,когато влизам във фейсбук? загубих си телефона и сега не мога да вляза в акаунта си.Ако знаете как да го махна този код или да променя номера на който да ми пращат този код,моля помогнете

    ОтговорИзтриване
  88. Възможно най-лесният вариант е да си вземете нова SIM карта със същия номер от мобилния оператор и тогава влезте в профила си.

    ОтговорИзтриване
  89. Здравейте,преди няколко дена си направих профил във Фейсбук, но на следващия ден докато си качвах снимки изведнъж ме изхвърли и ми изписа "Your account is temporarily locked.
    It looks like someone else may have accessed your account, so we've temporarily locked it to keep it safe. For your privacy, others cannot see your account while it is locked. To unlock your account, you may need to pass a security check." и така 3 ден. Какво означава това , не съм нарушила никакви правила.Въпросът ми е -има ли смисъл да чакам или да си създам нов профил?Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  90. Здрасти и от мен, проблемът ми започва по същия начин, че профилът ми е временно заключен, след като избера 'Продължи', ми казва да сваля 1 приставка на 'Microsoft', свалям я и ме пита дали тя е открила вирус или не, едва след като избера 'Открит вирус' ме пуска да вляза. Профилът ми публикува всеки ден 1 и съща публикация на стените на приятелите ми и те започнаха да ми пишат, да ме махат от приятели, някои станаха груби, но не знам как да спра тези публикации. Заради този вирус/спам ли се заключва профилът ми и как да го махна? Благодаря! :)

    ОтговорИзтриване
  91. Здравейте, имам следния проблем - имах опция за сигурност, която ми пращаше единичен код като смс на телефона ми, но реших да го махна и да сложа друг. Махнах го стария, но поради някаква причина не се е запаметил новия и сега нямам познато устройство откъдето да влезна и да го въведа. Не ми дава достъп до профила ми. Как мога да получа код с който да си влезна в профила? Благодаря много ако някой ми помогне!

    ОтговорИзтриване
  92. И при мен става така . Като вляза с мейла и паролата ми изписва това:

    "Вашият профил е временно блокирано
    За съжаление, вашият компютър може да бъде заразен с вирус.
    Не се притеснявайте. Ние ще ви помогне да намерите и премахване на всички заразени файлове веднага.
    Как би могъл да си се заразил
    Често потребителите, които са заразени със злонамерен софтуер са подмамени в движение злонамерена програма, която заразява машината си със зловреден софтуер. Не забравяйте, че никога не трябва да стартирате програми от източници, на които нямате доверие.

    Имаме удоволствието да предложим на Microsoft Security Essentials. Ако са открити заразени файлове, Microsoft Security Essentials ще ви подкани да ги премахнете.

    Вашият компютър трябва да работи инсталация на оригинален Windows, за да инсталирате Microsoft Security Essentials. За да научите повече за Microsoft Security Essentials, моля, проверете сайта на Microsoft.

    Ако вече имате Microsoft Security Essentials, инсталирани на този компютър, моля, кликнете върху бутона "Напред Свали" и стартирайте ръчно сканиране за вируси.

    Това получавам.МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ.

    ОтговорИзтриване
  93. Здравейте,
    МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ.
    При опит за влизане в Facebook профила ми получавам това съобщение
    Your account is temporarily locked.
    Someone recently tried to log into your account from an unrecognized device or location. Please verify if it was you who tried to log in.
    Your account was recently accessed from a location we're not familiar with. Please review the activity details below:
    Near Bangkok, 10, TH (Днес в 09:36) from мобилно устройство
    Какжо да направя? Искам да запазя и ползвам профила си
    Не съм искала приятелства
    Дани dannaia@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  94. Преди 2 дена фейсбук реши да ми забрани достъпът до акаунта ми! :(
    Нищо не съм сторила нередно, не са ме предупредили дори, ей така от нищото :
    Акаунтът ви е забранен!
    Пращах доста имейли и получавам само автоматични отговори! Дали скоро ще се оправи проблема?
    Офффф много се ядосах... на хората с проблем като моя, колко време им отне и върнаха ли им изобщо отново акаунтите?

    ОтговорИзтриване
  95. Вчера, докато си разглеждах фейсбука, натисвах на една анкета и изведнъж ми се появи началната страница на фейсбук, тоест съм излезнала от профила си. След това написах имейл адреса и паролата и като натиснах Enter, за да влезна и прозореца ми се изчисти, а горе на полето пишеше "facebook.com/checkpoint". Пробвах няколко пъти да влезна, обаче не успях! Какво трябва да означава това? На следващия ден извиках една приятелка да се опита да влезе в нейния си фейсбук и тя успя да влезе, пробвах и аз, но отново не се получи!!! Защо не мога да влезна в профила си? И профилът ми забранен ли е ?? Благодаря предварително !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това означава, че са ви хакнали профила. Случило се е защото не сте внимавала и сте кликнала на анкета без да сте била сигурна какво ще ви поднесе тя. Предоставили сте си паролата на злосторника доброволно, след като са ви подвели, че сте излезли от профила си. Трябва да се внимава къде си предоставяте паролата.

      Изтриване
  96. Здравейте,преди два дни дадох профила си на един приятел да влезне,и след това го заключиха. Пише,че профилът е временно заключен и да се влезне последно откъдето се е влизало-е не става ! Искат лична карта или паспорт-лични данни . Може ли да ми кажете как да си го възстановя?Благодаря предварително !

    ОтговорИзтриване
  97. Здравейте,от скоро ползвам мобилен интернет и фейсбук все още не разбирам много неща не съм влизала в настройки,но скоро погледнах на акаунд ми пише deactivate и от месец не мога да изпратя,нито една покана за игри на приятелите преди ми излизаха в квадратчето повечето им имена сега пише зареждане и нищо всеки път така,когато искам да въведа име на някой приятел пак нищо има хикс накрая този проблем ще се оправи ли някога или така ще е завинаги и трябва да приключа ползвам фейсбук за игри и нищо не съм спечелила Благодаря

    ОтговорИзтриване
  98. Имам следният проблем. Подозирам, че са ме блокирали 5 души едновременно, несправедливо. Дотук всичко е наред, обаче не мога да се свържа с един от тези петимата, за да се разбера за недоразумението. Просто не мога да го намеря. Дори и с нова регистрация, ново име, нов, несвързан с мен е-майл, друг IP, без да търся директно по име. Най-парадоксалното е, че не се вижда профила през новия акаунт, дори и през приятелите им, че даже и през сайта на университета, където преди бяха - ги няма. Не искам да се сприятелявам, просто да напиша за недоразумението. Не искам да оставам с лошо впечатление, много е неприятно. Моля за съдействие!

    ОтговорИзтриване
  99. Здравейте,имах стар профил във Фейсбук,който се наложи да изоставя заради друг човек който имаше достъп до него,премахнах всички приятели и снимки и си направих нов акаунт.Проблемът е ,че човека ,който има достъп до стария кух профил е пратил доклад за новия ми профил,че е фалшив и профила ми е блокиран.На кого да пиша и да докажа,че това съм си аз и профила ми е реален?
    Благодаря

    ОтговорИзтриване
  100. Здравейте,
    скоро разбрах, че някой ми е направил фалшив профил, с моето име, мои снимки и мои данни. Докладвах профила, като помолих и всички мои приятели да го направят. За съжаление днес вече седмица след докладите, няма реакция от фейсбук. Имате ли идея къде другаде да пиша и какво да направя?

    ОтговорИзтриване
  101. Добър ден,става дума за забранен фейсбук профил,Направих регистрация за моя син, но той написал няколко грешни пароли и сега не можем да влезем в профила му, четох доста неща но не разбирам английски и не знам как да го оправя,пише ми ---Акаунтът е забранен
    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. как да махнем забраната ? при вписани грешни пароли...ако ми помогнете ще ви бъдем много благодарни, лек ден.

    ОтговорИзтриване
  102. Добър ден, намерих профила ви в гугъл става дума за блокирам фейсбук профил,Направих регестрация за моя син, но той написал няколко грешни пароли и сега не можем да влезем в профила му, четох доста неща но не разбирам английски и не знам как да го оправя,пише ми деактивиран акаунт,ако ми помогнете ще ви бъдем много благодарни, лек ден,

    Акаунтът е забранен
    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. Eто това ни пише,как да махнем забраната ? при вписани грешни пароли

    ОтговорИзтриване
  103. Добър ден, намерих профила ви в гугъл става дума за блокирам фейсбук профил,Направих регестрация за моя син, но той написал няколко грешни пароли и сега не можем да влезем в профила му, четох доста неща но не разбирам английски и не знам как да го оправя,пише ми деактивиран акаунт,ако ми помогнете ще ви бъдем много благодарни, лек ден,

    Акаунтът е забранен
    Профилът ви е забранен. Ако имате въпроси или възражения може да посетите страницата ни със Често Задавани Въпроси тук. Eто това ни пише,как да махнем забраната ? при вписани грешни пароли

    ОтговорИзтриване
  104. Здравейте.Вчера след обяд за последно влизах в профила си във фейса.Днес сутринта се опитвам и уви пише:...профила Ви е временно затворен.Не качвам почти нищо, не пиша нецензурирани неща. От превода на съобщението на английски само разбрах, че: " Наскоро някой се е опитвал да влезне в акаунта ви от съобщение относно непознато устройство или местоположение.Моля проверете дали сте била вие......". Моля Ви кожете какво да направя , за да мога да вляза в профила си.

    ОтговорИзтриване
  105. Здравейте.Имам проблем, не мога да си вляза в профила.. Излизами това:
    Are you using a new browser? Because you have turned on Login Approvals, you will be asked to enter a security code when you login from a new browser (even if you have used another browser on your computer).

    ОтговорИзтриване
  106. Здравеите имам нужда от помощ ,днес не успях да си вляза в акаунта ,изписва ми това ...какво да правя?


    Please Verify Your Identity.


    We've received feedback that your account may not be real. Facebook is a community where people share and interact using their real identities.
    Facebook does not allow accounts that:

    Pretend to be someone else


    Use a fake name



    Don't represent a real person


    In order to regain access to your account, please complete the following security check to verify your identity and help keep Facebook secure.

    ОтговорИзтриване
  107. Здравейте,моят профил също е блокиран от фейсбук,даже за втори път.Първия път ми поискаха да въведа телефон,въведох пратиха ми код и профила ми се оправи.Сега е блокиран за втори път някъде 3 седмици след първия път като се опитам да вляза ме известява че ще ми пратят смс на оставения телефон,обаче смс не идва вече 3 ти ден сега има малка промяна,изписва,че ми е пратен код на телефона но код не пристига.Питам дали въобще ще пристигне код или повече няма да мога да възтановя профила си.Сега ще ви обясня причината играя в една игра Белот във фейсбук,там няколко злонамерени играчи започнаха да докладват профилите на играчите,че са фалшиви и фейсбук ги спира.Това го правят с цел да натрупат рейтинг или просто да навредят на играчите с висок рейтинг.Така се оказва ,че профилите ни са абсолютно незащитени от такива зловредни атаки.Ето така се оказа и моят профил спрян,искам да добавя ,че не съм публикувала нищо което да навреди на профила ми.Благодаря ви предварително,ако можете да ми помогнете с помощ или съвет.
    Дафи

    ОтговорИзтриване
  108. Здравейте,
    ще ви опиша накратко проблема си. Виждам, че не сте писал тук отдавна, но ще се радвам да ми кажете какво мислите.
    Преди два дни ми се забрани да харесвам постове и снимки във фейсбук за 48 часа. Това премина и сега ми наложиха друга рестрикция- не мога да хересвам страници за 14 дни. Не е причина, че пращам покани за приятелство- защото това дори въобще не го правя. По- скоро ползвам профила си за фейсбук томболи и игри. Иначе профила си ми е реален, не измислен- но явно поради многото харесвания на постове от страници на фирми нещо са ме блокнали. Иначе имам само 4 приятели, (които всъщност не познавам).
    Ето това ми изписва накрая-"Нашата автоматична система е ограничила достъпа Ви до някои функции във Facebook-Interacting With Pages:
    12 май 2013 г. в 03:22
    " "Ако чувствате, че това ограничение е поставено по погрешка можете да го обжалвате.Ние скоро ще разгледаме вашия случай."

    Как да постъпя според вас- да изчакам да минат 14 дни или да обжалвам?
    Благодаря предварително!
    Дани

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен което и от двете да изберете със сигурност ще трябва да минат 14 дни, защото не вярвам някой да отговори на жалбата ви по-скоро. Друго което е сигурно, че пак ще си имате проблеми дори и след тези 14 дни, защото профила ви има много подозрителен статут от само 4-ма приятели. Това не звучи реално за системата на Фейсбук. Измислете друг вариант!

      Изтриване
    2. Благодаря Ви!
      Ами да, при всички случаи ще изчакам, но се чудя защо точно аз, като има маса хора с подобни профили, е и много по- активни от мен! А колкото до броя приятели- не знаех, че и това може да е проблем или изискване. В интерес на истината получавам покани за приятелство, но ги оставям като абонати( т. н. следящи) и то не за друго, а за да не ги оспамя хората.
      Много неприятно, ако мислите че ще си имам и още проблеми, защото функцията на този ми профил е основно за забавления и игри!

      Изтриване
  109. Здравейте . Вече втора сеедмица не мога да си вляза в профила във фейсбук . Докато си бях на линия , изведнъж ме изхвърли и излезе надпис - моля , влезте в профила си . Въведох паролата , но ми излезе прозорец да напиша таен код, след това 5 снимки на мои приятели , да, ама в последно време станах известен и приех около 1000 човека за приятели и не мога да ги разпозная всички. На е-мейла продължавам да получавам известия, но когато се потърся като име във фейсбук , излиза че не е открита такава връзка . Някакви идеи какво да правя ??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно са ви хакнали профила, а вие сте си предоставили сами паролата и таен код в изскочилия прозорец, който е скрипт изпратен от хакер. Ако не сте получили писмо на имейла си от Facebook за евентуална причина за бан на профила ви значи са ви го откраднали хакери.

      Изтриване
  110. Хорааа,помагайте!Копирах линк на снимка на моя приятелка и го постнах в чата на друга моя приятелка,след което бях изхвърлена от акаунта си със следната информация:Spam Warning
    Sometimes spammers create fake pages that look like Facebook or another website. These pages usually offer you a great deal if you do something in return (ex: get free plane tickets when you copy and paste this special access token). It looks like you pasted sensitive info about your Facebook account onto on of these pages. As a result, your account started spreading spam.

    Don't worry, we've secured your account.
    Моля да ме посаветвате нещо,защото съм в безисходица!Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  111. Здравейте, RadkoAleks. Искам да помоля за помощ. Преди точно една седмица профилът ми във фейсбук беше откраднат. Сменена беше паролата, включително и мейла с който бях регистрирана. Сега правя опити да си върна профила, но безуспешни. Изписва ми, че избраният от мен мейл не е изтрит от фейсбук профила ми.. Има ли какво да се направи по въпроса или направо да си направя нов профил. Също така помолих приятелите си да докладват профила, за да бъде закрит, което стана. Но сега не мога да си го върна..

    ОтговорИзтриване
  112. здравейте от няколко дни се опитвам да си вляза в профила и ми се показва това нещо някои може ли да помогне
    0 Покани

    0 Съобщения
    Съобщения;

    Изпратете ново съобщение
    СъобщенияДруги


    Показване на по-стари
    Преглед на всички
    5 Известия
    Известия

    Настройки
    Известия


    Показване на по-стари
    Преглед на всички
    Търсене за хора, места и неща
    Danail Velev
    Глас
    Намерете приятели
    Начало
    Privacy Shortcuts
    Настройки за поверителност - накратко.

    Търсене
    Настройки за поверителност - накратко.


    Search for help

    Вижте още настройкиПосетете помощния център
    Настройки на профила
    Реклама във Facebook
    Настройки на профила
    Настройки за сигурността

    Помощ

    Относно Създаване на реклама Създаване на страница Разработчици Кариери Поверителност Бисквитки Условия за ползване Помощ
    Facebook © 2013 · Българскипоказва ето тава

    ОтговорИзтриване
  113. Моля помогнете ми искам да си взлизам във фейсбука от служебния компютър, но с нашата ИТ специалистка не сме в особенно добри отношения и тя ми забрани достъпа до фейсбук. Можех през определени игри да влизам но сега и това го е разбрала и докато бях в отпуск нещо е пипала и незнам сега има ли някакъв начин да влизам без да опра до нея. Само да уточня че имам два акаунта на компютъра единия е администраторски а другия си е моя.

    ОтговорИзтриване
  114. изобщо възможно ли е да си активирам профила

    ОтговорИзтриване
  115. мен вчера ме блокираха изпатих и телефония си номер и ми пратиха 6 цифрен код но без резултат после си снимах личната карта и я пратих сега чакам отговор

    ОтговорИзтриване
  116. Здравейте! Профилът ми във фейсбук е блокиран за 14 дни, след като изпратих покана за приятелство на 1 непозната жена. Бях уведомена, че съм блокирана от нея и още двама души - може би това е някаква нова опция (беше списък с имена на потребители с чек-бокс пред всяко име). Само че аз не съм пращала 3 покани, а само 1. Освен това ми направи впечатление, че една от дамите, които са ме докладвали го прави за втори път. На нея съм й пращала покана преди месец и тя отказа. Не знам как се получава така, че някой, на който не съм пратила покана сега може да си ме докдадва, когато му хрумне едва ли не. Искам да попитам има ли смисъл да пиша на администраторите на сайта конкретно за тази дама или не, тъй като нейното поведение, а не моето е по-скоро дразнещо, а аз нямам желание както да ме изтрият, така и да досаждам. Между другото, когато пратих покана на тази, която ме блокира повторно, тя ми излизаше с общ приятел. Мерси предварително! Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  117. Здравейте! Имам профил във фейсбук, който е блокиран за 14 дни. Това, което ми направи впечатление е, че пратих покана за приятелство на 1 човек, когото не познавам, след което бях уведомена, че тази опция при мен е блокирана, тъй като ми 3 души са ми отказали покана - имаше списък с имена на потребители и чек-бокс пред името на всеки от тримата. Забелязах, че 1 от имената е на жена, на която съм пращала покана веднъж, понеже имахме 1 общ приятел. Тя ми отказа тогава. Искам да попитам как е възможно да е докладвала сега, при положение, че не съм й пращала покана. Не виждам никакъв смисъл да докладваш когото когато ти хрумне - доста е тъпо, детинско и няма никаква логика. Също така искам да знам аз дали имам право да се оплача от това нейно поведение, защото тя може да продължи да ме докладва и занапред. Аз нямам никакво намерение да досаждам, на който и да било, а и не искам да ми изтрият профила. На кого трябва да пиша - имам предвид e-mail. Мерси предварително! Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  118. Здравейте! Имам профил във фейсбук, който е блокиран за 14 дни, тъй като пратих покана за приятелство на непознат за мен потребител. Бях уведомена, че не мога да пращам покани. Направи ми впечатление един списък с трима души, които са отказали поканите, само че аз съм пратила само на един от тях. Освен това една от дамите в този списък вече ме блокирва за втори път. Аз мога ли по някакъв начин да се защитя от блокирване от нейна страна и занапред или не. Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  119. Моля отправяйте въпросите си на стената на новата Фейсбук група Facebook Help - http://www.facebook.com/groups/1399554580289615/. Така ще бъде по-удобно повече хора да се включат в коментарите за проблеми със социалната мрежа Facebook.

    ОтговорИзтриване
  120. Здравейте! Имам профил във фейсбук, който е временно заключен. Така е от 8 дена като се опитвам да вляза ми изписва това: For security reasons your account is temporarily locked
    If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it. Дали ще се оправи някога? Не съм качвал нищо нецензурно! Следвам всичко което ме карат да направя, но нямам никакъв отговор за сега. Моля помогнете ми

    ОтговорИзтриване
  121. Здравейте, имам нужда от помощ, профилът ми във ФБ се зарази с някакъв вирус и е недостъпен, изобщо не мога да вляза. Може ли да ми помогнете, лошото е, че идея нямам как да си помогна. Това нещо публикува от мое име и накрая вече нямам достъп.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Профилът ви не се е заразил, а е бил хакнат и откраднат. Всичко това се е случило по ваша вина, защото не сте внимавали как сърфирате из интернет. Необходимо е да следвате стъпките, които Фейсбук изисква, за да докажете, че това е вашия профил и той е бил откраднат. Повече информация може да получавате на Фейсбук страницата Facebook Help - https://www.facebook.com/groups/1399554580289615/

      Изтриване
  122. Здравейте. Преди около 20 дена сама си блокирах профила във ФБ.
    Сега се опитвам да си въстановя профила, но не става.
    Моля да ми помогнете.

    ОтговорИзтриване
  123. Здравейте! Имам проблем с влизането във фейсбук. Активирала съм услугата Code Generator и от вчера получавам невалидни и много дълги кодове. Може ли да ми помогнете? Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  124. Не бях влизала от 1 януари във фейсбук профила си. Днес влязах нормално в профила си и понечих да отворя съобщенията си от падащото меню...и какво се случи...блокиран профил заради сигурност...незнам какво да направя...да изчакам ли...или?

    ОтговорИзтриване
  125. здравеите,някои ми е блокирал профила ,като първо е влязъл от електронната поща,и сега е заключен нацяло.някои знае ли какво мога д анаправя.

    ОтговорИзтриване
  126. Имам един проблем ! :( Днес исках да си влезна в профила но не можах. Пишеше че паролата е старата а днес в 12:52 е сменена! Нали като всеки човек изпаднал в същият случай реших да си направя нов профил. Започнах да се регистрирам също така и си направих ново абв но накра ми излезе това : Sorry, we are not able to process your registration. Ако можете да ми помгните ??!!??? :) БЛАГОДАРЯ предварително !

    ОтговорИзтриване
  127. Здравейте,профила ми е забранен,поради грешна рожденна дата,за потвърждаване ,изпратих ЛК за удостоверчване на годините ми.Вече 4 ден профила е забранен.Каква е причината?Вкакъв период се извършва проверката?

    ОтговорИзтриване
  128. Съпругът ми по погрешка въведе 2 пъти грешна парола на фаса си и почнаха проблемите,цъкна на забравена парола от там кодове на имейла въвеждане , потвърждаване на нова парола и стигнахме до разпознаване на приятели по снимки,за да потвърди идентичността си и до там.Дава че профила му е временно спрян,поради подозрителна дейност.Въпросът ми ще бъде ли пуснат след час или ден или трябва нещо друго да се направи.Блаодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  129. въвеждам е-маил и парола за влизане във фейсбук , и фейса отваря автоматично някаква страница "всички канпании" създаване на някакви мои реклами и тем подобни глупости .Накарах мой приятел "вприятели" да ме потърси във търсачката на фейсбук. след като ме намери , клиокна на името ми и се отвори страница с превързан палец вдигнат на горе и над него съобщение: страницата която търсите е повредена или изтрита'" :( може ли за съвет , поради каква причина са ми деактивирали профила оставям , мейла си jorkata_man1@abv.bg благодаря предварително за съветите и за помоща

    ОтговорИзтриване
  130. Здравейте не можем да влезнем в профила на сина ми.Доста се мъчихме,но нищо не стана,и когато излезне нещо на английски не мога да продължа.Имаме нужда от помощ.Моля помогнете че така се свързвам с него,защото съобщенията там могат да се четат винаги.

    ОтговорИзтриване
  131. здрaвейте,от снощи ми блокирaхa профилa във фейсбук,причинaтa е може би покaните.Но тъй кaто рaботaтa ми е билa,комумикaция с много хорa,познaвaм също,откривaме се тукa и зaтовa прaщaм.В моментa немогa дa си влезa зa 30 денa,товa стaнa по време когaто релaксирaйки игрaейки нa игри вечертa.Мого държa профилa ми дa бъде опрaвен мaксимaлно нaй бързо.Не ми се прaви друг профил,a и приятели ми сa достa и aко трябвa дa прaщaюм покaни ще ме блокирaт отново.Зaтовa искaм дa могa дa си влизa профилa.

    ОтговорИзтриване
  132. Здравейте искам да спра да получавам временно съобщения от един от приятелите ми защото ще пътувам къде трябва да вляза без да го блокирам

    ОтговорИзтриване
  133. Здравейте, преди време си сложех опцията security code и въведох телефонния си номер, но по нелепи причини след това го изтрих от настройките в профила си и от тогава не мога да вляза моля, ако случайно някой знае как да възвърна достъпа си да ми каже. Много ще съм благодарна!!!

    ОтговорИзтриване
  134. Здравейте,снощи си блокирах профила във фейсбук.Опитах се да вляза през телефона,изписа ми грешна парола ,после и на компа нещо сбърках явно и така ...........Опитах със забравена парола,няколко пъти ми пращаха кодове в е-пощата,но винаги едни и същи и като ги изпишех във фейса,ми даваше грешка.Така окончателно блокирах всичко.Има ли вариант след определено време да опитам пак или всичко е тотално загубено?

    ОтговорИзтриване
  135. Здравейте,имам нужда от помощ.От близо 1 месец не мога да си влезна в ФБ,постоянно ми дава грешна парола,като дам на забравена парола ми дава да си въведа email-а -въвеждам го и ФБ ми разпознава профилът,питаме дали това съм аз,потвърждавам че съм аз и като кликна на продължи премигват и двата бутона и продължи и отказ .Писах до ФБ но от там получавах само автоматични отговори.С помощта на приятел най-накрая ми изпратиха линк на който след като кликна ми дава да въведа новата парола и да я потвърдя -правя го и после ми изисква 6 цифрен код,който уж ми били пратили на пощата ,но такъв не получавам/а вече минаха няколко дни/Моля помогнете ми./Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване
  136. Профилът ми е докладван когато влизам пише нещо на английски до колкото можах да го преведа разбрах че са ме докладвали защото мислят че профилът ми е фалшив как,да го възстановя? Помогнете ми ако трябва ще дам парола и абв. Стига да го възстановите

    ОтговорИзтриване
  137. Your account was disabled because we determined that you are ineligible to use Facebook. For more information about our policies, please review the Facebook Terms. If you think your account was disabled by mistake, please contact us.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.