неделя, 1 май 2011 г.

Монти ухапан жестоко от пепелянкаПарк танцуващи мечки Белица Рила
Наскоро "Четири лапи" съобщи, че четирикраките обитатели на парка в Белица вече са излезли от зимния сън, като 22 от общо 25-те обитатели са прекарали студените месеци в хибернация. Единствено сръбската мечка Сейда, възрастната Лейди М и най-новото попълнение мечето Монти са будували през цялата зима.

Инцидент с младият Монти


Мечето Монти ухапан пепелянка Белица
Вследствие на инцидента с ухапване от отровна пепелянка мечето Монти от парка в Белица е бил с опасност за живота. Змия ухапа по главата мечето и отровата е навлязла в мозъка на Монти и палавникът получил гърчове. Лекували го с лекарства, мляко и мед. Инцидентът станал, след като младокът изровил дупка и измъкнал от нея полуподвижното влечуго. На възраст 2 години и 4 месеца звярът още е дете, коментира гледачът Васил Мадолев. Гъвкавата "пръчка" се сторила интересна играчка на Монти и той започнал да я хапе, търкаляла и разнасяла с муцуна, докато на пепелянката не и омръзнало и "гризнала" мечето по носа.

Според докторите в парка малкия Монти се разминал със смъртта на косъм, но ще се възстанови бързо смятат те. Ухапаният мечок е най-младият обитател на парка, в който са събрани танцуващи мечки от цялата страна. Бе иззет от хотел край Русе преди една година. Монти бил гледан в малка стая с теракот и за първи път стъпил на трева в парка. Той бил отделен от майка си и приемал със страх природата. Монти си се заиграл със змията, но не се пазел от нея, защото няма развити животински инстикти.Още интересни:
Мечките край Белица вече се събудиха от зимният си сън
България е във война - мобилизират спецчастите
Да изчистим България за един ден
Да изчистим България за един ден - Промо видеоклип
Нов план за развитие на Парк Пирин
Грозни снимки от село Баня
Депо за битови отпадъци в село Баня
Опасно ли е сметището край Бучино
Часът на Земята 2011

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

ПОЛУЧАВАЙ НОВИНИ ОТ БАНЯ, БАНСКО И РАЗЛОГ НА СВОЯТ E-MAIL АДРЕС

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.