четвъртък, 7 април 2011 г.

Трябва ли да изчистим село Баня от боклука

Има ли нерегламентирани сметища в Баня


Баня боклуци сметище мръсотия отпадъциМакар напоследък да се наблюдава нулева активност на Facebook страницата на "Група село Баня" надявам се с помоща на по-инициативни граждани на Баня да се популяризира темата за безмилостно разхвърляните навсякъде около Баня, дори и в заобикалящите ни наоколо горички купища боклуци. Навярно повечето от нас обичат да се разхождат било то из улиците на селото или пък на чист въздух в местности като "Килията", "Св.Спас", "Шиловец", "Елата", "Бабина глава", "Бански дрен" и много други. Със сигурност обаче всички забелязват огромните купчини от изхвърлени битови и строителни отпадъци навсякъде покрай пътища и долчинки, където бихме желали да си почиваме на спокойствие и чистота. Надявам се темата да алармира много от нас и всеки да изкаже някаква гражданска позиция. Аз лично одобрявам инициативата на bTV "Да изчистим България за един ден". Ако и вие мислите така оставете своят коментар, с което ще помогнем да се амбицират повече хора и да се надяваме, че един ден с радост ще констатираме липсата на грозни и опасни за нашето здраве нерегламентирани сметища във балнео-курорт село Баня.

Край на проект "Регионално депо-Кочериново"
Собственичка на земи спира регионалното депо в Кочериново?
Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко

1 коментар:

  1. Добре ще ако може всички населени места да се почистят, но по-важно е след това да не се замърсяват отново.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.