петък, 1 април 2011 г.

Владимир Колчагов обвини всички служители от Община Банско



Във в. "Струма" от 17.03.2011 г. е публикувано интервю с г-н Владимир Колчагов - председател на Общински съвет - гр. Банско, който обвинява общината за политически пристрастия, неправилно управление и злоупотреби в рамките на цялата община. Съобщава известният вестник: Струма

Отговор на кметът на Банско Александър Краваров


Никога не съм отговарял на изказванията на г-н Колчагов и неговите оценки за моята работа като кмет. Сега обаче не мога да не взема отношение, понеже той обвинява не само мен като кмет, но и цялото ръководство и всички служители на Общинска администрация в бездействие и политически пристрастия. Ако трябва да отговоря на всички нападки на г-н Колчагов, няма да ми стигне един брой на Вашия вестник (Струма), затова накратко ще кажа следното:

1. За туристическия данък съветниците от ПП ГЕРБ изобщо не се съобразиха с предложението на туристическия бизнес и съумяха да подведат и другите общински съветници да гласуват за по-високи ставки. Гарантирам, че въпреки завишените ставки, приходите за общината ще бъдат по-слаби от тези през 2010 г.
2. Няма да коментирам решението на ОбС - Банско за такса смет. Мога само да заявя, че под ръководството на г-н Колчагов в гр. Добринище се получи парадокс - жителите да плащат по-високи такси за жилищата си, отколкото за нежилищните имоти. Предложението за намаляване на фирмената ставка от 10 на 6 промила идва от Общинска администрация и бе приета от ОбС - Банско. Питам не е ли гласуването за намаляване на промилите на такса смет предизборна кампания, след като в продължение на 3 години общинските съветници от гр. Добринище внасяха предложения за намаляване, които председателят на ОбС - Банско изобщо не внасяше за разглеждане на сесиите.
3. Смешно е да коментирам изявлението на г-н председателя, че както той казва, "Бюджет 2011 е бюджет на капиталовите разходи". Явно г-н председателят не е чел Закона за бюджета. Разходите по бюджета се разпределят по следния ред: Продължение (Източник в.Струма)

Още интересни теми:
Село Баня продължава с протестните дeйствия срещу изграждането на сметище
Край на проект "Регионално депо-Кочериново"
Собственичка на земи спира регионалното депо в Кочериново?
Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко
Какво мислите за изграждането на сметище в село Баня
Община Разлог спечели делото за сметище в Баня
Иван Гюров се похвали пред Агенция Фокус за новото депо в Баня
Взеха проби от благоевградското сметище край Бучино
Грозни снимки от село Баня
Kметовете на Банско и Разлог предложиха нов план за развитие
Големи регионални проекти на община Разлог
Община Банско се отзова на зов за помощ

5 коментара:

  1. По голям комарджия и измамник от Колчагов няма в Банско, а той е тръгнал сметка на другите да държи. Нека да видим кой повече е направил за Банско. Колчагов и депутата Икономов правиха измами в продължение на десетилетие, а сега и властта в Банско искат да превземат. Хора осъзнайте се малко и бъдете реални.

    ОтговорИзтриване
  2. Ееееййй тоя бай Цане срам нема бре хора. Дайте да го пругоном от Банско тва е

    ОтговорИзтриване
  3. Ами хора вие си го избрахте а сега не бил добър. Да не мислите че ако Владо колчагов стане кмет нема да е същия ? Той даже повече може да окраде защото е мно по опитен крадец от Кравата. Само се заблуждавате а никога не мислите право. Има много по кадърни ама опитните мошеници не ги допускат да изпакнат това е. (Пенко Б. от Добринище)

    ОтговорИзтриване
  4. Всички са един дол дренки знаем ги. И Цане се накраде за 8 години ама да не мислите че Владо Колчагов е китка за мирисане. Всеки иска да се докопа за кокала тва е ясно. Всички са свързани с разни групировки и само грабят от нашите пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Давай бай Цане разкажи им играта на всички дето плюват по тебе. Цялата истина е че искат те да вземат властта на Банско това е. Казват че кокала е много вкусен и за това е борбата. Никой нема да направи толкова за града колко тебе.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.