петък, 19 август 2011 г.

Аз съм ЗА социална мрежа партия ГЕРБ - Избори 2011

Социална мрежа Аз съм ЗА! Елен Герджиков - Общински съветник от ГЕРБ и член на предизборния щаб на партията разказва пред репортер на vesti.bg за новата социална мрежа, която ГЕРБ пусна в предизборната си кампания.

Аз съм За лого партия герб мрежа

Предизборна социална мрежа "Аз съм ЗА" ГЕРБ


Елен Герджиков снимка партия ГЕРБ
"Идеята се роди най-вече сред младежите и една от причините е, че форумите се превръщат в място, където се излива страшно много негативна енергия и малко се чуват положителните неща. Затова решихме да направим този сайт - идеята ни е той да е нещо повече от кампания за тези избори и нещо повече от един партиен сайт. Всички знаем какво представляват те: там се публикуват новини, дават се обещания, там текат кампаниите на кандидатите", разказва Елен Герджиков.

"Идеята ни е комуникацията тук да бъде на едно ниво - кандидат-кметовете ще имат своя регистрация, както и останалите участници. Така бъдещите или настоящи кметове ще са на едно ниво с всеки потребител, не както е във всеки официален сайт на партия или сайт на община. Това е социална мрежа, в която е въпрос на желание дали ще участваш или не", казва още Елен Герджиков.

Социална мрежа Аз съм ЗА! се намира на адрес www.azsumza.bg и ще продължи да функционира и след изборите. Идеята на сайта е да бъде една гражданска инициатива, макар и на партия. Сайтът ще набере сила постепнно - вероятно има общини, кoито все още нямат регистриация, но идеята е сайта да продължи да съществува и след това, ако, разбира се, на хората им е интересно. www.azsumza.bg се финансира и поддържа от партия ГЕРБ.

Елен Герджиков казва още:

- "Идеята беше да разделим България на всичките възможни общини и всеки, който се интересува от някаква община, независимо дали живее в нея или не, да влиза там и да дава идеи. Това дава възможност и на българите, които живеят в чужбина, но така или иначе са родени в някоя от тези общини, също да се включат в дебатите. Те също могат от чужбина да споделят или да коментират идеи. Идеята на сайта е да бъде една гражданска инициатива, макар и на партия. Винаги съм се учудвал когато започнат да делят инициативите на граждански и на партийни. Ако една инициатива е партийна, това не значи че не е гражданска. Защото партиите в крайна сметка са едно от проявленията на гражданското общество. Така че при всечки положения ГЕРБ ще продължи да поддържа тази си гражданска инициатива, включително и след изборите. Пак казвам, че това е една социална мрежа и регистрирането и участието е по желание. Ако участниците искат да правят чатове, или да отговарят на въпроси интерактивно, нека го направят. То не е спуснато като нареждане."

"Отделно от това всеки наш кандидат, който има желание, има своя страница във "Фейсбук". Така или иначе, самата партия има много страници. Младежите на ГЕРБ също имат свои страници, има такива за различни каузи. Т.е. активността там не е преставала никога и тя се генерира отдолу", казва още Елен Герджиков. От националния щаб няма стратегия за работа във "Фейсбук". Просто не виждам смисъл, това не е кампанията на Обама в крайна сметка - действителността тук е съвсем различна.

Още интересни теми:
Сатирична биографията на Бойко Борисов
Бойко Борисов - Размисли и страсти!
Facebook група призова "Ден без Бойко Борисов"
Унищожават Facebook На 5 Ноември 2011 видео
Facebook тайно сканира вашето лице
Болница на надеждата, Лечение на рак
Google plus: Introducing the Google+ project
Владимир Колчагов обвини Александър Краваров за вземане на пари
Фейсбук хакери изнудват деца за пари
Владимир Колчагов обвини всички служители от Община Банско
Село Баня продължава с протестните дeйствия срещу изграждането на сметище
Край на проект "Регионално депо-Кочериново"
Собственичка на земи спира регионалното депо в Кочериново?
Обръщение против изграждането на депо за битови отпадъци в Разложко
Какво мислите за изграждането на сметище в село Баня
Община Разлог спечели делото за сметище в Баня
Иван Гюров се похвали пред Агенция Фокус за новото депо в Баня
Взеха проби от благоевградското сметище край Бучино
Грозни снимки от село Баня
Kметовете на Банско и Разлог предложиха нов план за развитие
Големи регионални проекти на община Разлог
Община Банско се отзова на зов за помощ

0 коментара:

Публикуване на коментар

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.