понеделник, 25 април 2011 г.

Елена Наумова отпразнува своят 60-ти рожден ден

Див купон и два оркестъра в Комплекс Елена


Елена Наумова Баня Комплекс Елена
На 25.04.2011 г. Елена Наумова, един от собствениците на къщи под наем Комплекс Елена в село Баня, призната поетеса и екс журналист отпразнува своят 60-ти рожден ден в широк кръг от приятели. Два оркестъра и неспирни народни хора и ръченица в двора на комплекса издаваха бурното парти, което започна малко след обяд и ще продължи до 22:00 ч. Гостите постоянно прийждаха на смени, което подсказва, че рожденничката е доста уважавана и влиятелна личност сред бизнес средите в Баня, София и цяла Югозападна България, тъй-като беше забелязанo присъствието на доста знаменити личности, но не можем да ги цитираме, защото не получихме разрешение от самата Елена Наумова. Единствено успяхме да направим няколко снимки и получихме кратко интервю от известната поетеса и журналистка, която беше в страхотно настроение.

Комплекс Елена Наумова рожден ден

Комплекс Елена Наумова рожден ден

Комплекс Елена Наумова рожден ден

Комплекс Елена Наумова рожден ден

Комплекс Елена Наумова рожден ден

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Комплекс Елена Наумова село Баня

Кратко интервю с Елена Наумова


Г-жо Наумова, моля за кратко интервю за новият сайт на Баня - Selo-Banya.com, което ще бъде публикувано в изданието веднага днес след обяд.

Радвате ли се, че вече сте на 60 години ?
- Ще бъда откровена с вас и ще кажа да радвам се, защото в крайна сметка всички някога ще остареем, но аз съм безкрайно доволна от това, което съм постигнала в живота си досега. Имам прекрасно семейство, имам безкрайно много приятели, а това е достатъчно, за да съм много щастлива.

Какво всъщност дължите на семейството и какво на приятелите си ?
- На семейството си дължа всичко. Прекрасен съпруг, който е бил до мен както в най-щастливите, така и в най-трудните моменти от живота ми, за което искам специално да му благодаря. Прекрасни син и снаха, които са ме дарили с най-голямата любов в живота ми - моята внучка Ели, която носи моето име и на която съм посветила много свои стихове. Приятелите ми са моето второ семейство, защото никога не са ме забравили, помагали са ми винаги и продължават да го правят, за което аз съм им много благодарна и никога няма да ги разочаровам.

Г-жо Наумова, вие сте от Баня, но цял живот сте живяла далеч от селото. Какво чувствате към Баня и защо ?
- Вярно е, че животът ми премина извън Баня, но работата ми и семейството го налагаше. Баня обаче е в сърцето ми и аз духовно никога не съм го напускала. Аз съм родена и израснала в това невероятно красиво село. Тук в сърцето ми винаги е туптяла буйна баненска кръв и аз винаги съм се гордяла, че съм родена тук и корените ми са от Баня. Това е най-хубавото село от Разложката котловина и аз често го възпявам в поезията си.

Г-жо Наумова, още няколко думи. Какво мислите Баня ще продължи ли своето развитие в посока балнеоложки и SPA туризъм ?
- Аз съм убедена, че след още няколко години село Баня ще бъде много популярно и известно не само в региона, но за него ще се говори и в чужбина. Това село има невероятен потенциал със своите минерални извори, стратегическо разположение и будни хора. Аз познавам много достойни млади хора в Баня, които са поели в правилната посока и със своя труд и бизнес способности ще отведат селото далеч на ниво европейски и световен курорт. Това е засега благодаря за това, че желаете да споделите моят празник с още много приятели и интернет потребители. Желая ви всичко хубаво и Христос Воскресе. Когато е по-подходящ момента, моля заповядайте на едно истинско обширно интервю, което ще предоставя специално за новият сайт на село Баня - Selo-Banya.com.

Извън интервюто, за онези които не знаят:
Комплекс Елена в село Баня е семеен бизнес за отдаване на къщи под наем за туристи. Собственост е на Елена и Сашо Наумови, построен преди няколко години, първоначално с друга цел, но съвсем скоро комплексът беше пре-категоризиран и официално вече заработи като къща за гости, за посрещане на посетители на Баня и региона, за лятна и зимна почивка на планина, SPA процедури, балнеология. Този типично семеен бизнес се ръководи и организира от самите собственици и техният син Асен, които разчитат на своите многобройни бизнес контакти в България и чужбина. Те твърдят, че Баня има капацитет за туристически бизнес и гледат много сериозно на начинанието си. В момента в комплекса се провежда мащабен освежителен ремонт и строителство на плувен басейн, който ще ползва топла минерална вода директно от изворите на Баня, за което собствениците получиха разрешение за 25 годишна концесия. Освен това комплексът смята да предложи мини водна пързалка за най-малките, джакузи, сауна, парна баня и др. За повече информация на сайта на комплекса - www.komplekselena.com

Още по темата:
Когато вярваш и излъчваш любов, доброто се връща при теб многократно умножено - Интервю на Елена Наумова за вестник Струма

Още интересни теми:
Теснолинейката Септември - Добринище атракция за Великденски празници 2011
Великденски традиции в село Баня
Паркът за танцуващи мечки в Белица се оживи
Деца от Баня разбиха елитна гимназия в Банско

2 коментара:

  1. Невероятна жена!Щастлива съм , че имах възможността да се запозная с нея!Поклон пред хора като нея!

    ОтговорИзтриване
  2. За Елена Наумова могат да се кажат само хубави думи! Тя е позитивен, отзивчив и добронамерен човек.Пожелавам на нея и семейството й много здраве, и дълги години да се радват на щастлив живот

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.